Jelena Rozga, kao i mnogi domaći izvođači, ljeto provodi nastupajući po obali, pa je tako pjevala i na Noći Dubrovačkog primorja održanoj u mjestu Slano. Bila je to prava fešta, a Jelena je, kao i uvijek raspametila publiku i izgledala fantastično na pozornici.

Galerija Jelena Rozga Jelena Rozga u mini haljini i bijelim štiklama - 3 Jelena Rozga u mini haljini i bijelim štiklama - 4 +4 Jelena Rpzga nosi sandale brenda Gianvito Rossi, model Portofino 105

Za nastup na Noći Dubrovačkog primorja Jelena Rozga odabrala je atraktivno scensko izdanje u svom prepoznatljivom stilu. Izgledala je senzacionalno u haljini mini kroja u kombinaciji bijele i ružičaste boje. Uska haljinica ima dugačke rukave te je cijela u gustim naborima, a kroj je savršeno istaknuo Jeleninu besprijekornu figuru.

Jelena Rozga u mini haljini i bijelim štiklama - 4 Jelena Rozga nosi mrežaste čarape boje kože (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Haljina u predjelu struka ima dodatak u stilu dvije trake koje se vežu, detalj koji ju čini još zanimljivom. Scenski stajling ljepotica je upotpunila jednostavnim bijelim sandalama s visokom tankom potpeticom i s dva remenčića, s potpisom brenda Gianvito Rossi. Pjevačica je nosila i mrežaste čarape boje kože, koje su dodatno proljepšale njene istesane noge.

Jelena Rozga u mini haljini i bijelim štiklama - 5 Jelena Rozga nastupila je na Noći Dubrovačkog primorja u mjestu Slano (Foto: Tonci Plazibat/Cropix)

Uz visoke potpetice, mrežaste čarape i najlonke također su dobar pomoćnik kada želimo da nam noge izgledaju još bolje, jer prikrivaju eventualne "nedostatke" te drže sve na mjestu.

Obožavane sandale koje Jelena Rozga toliko voli da u ormaru ima crni i bijeli model Jelena Rozga Jelena Rozga na pozornici u Karlovcu Jelena Rozga na pozornici u Karlovcu +4 Jelena Rozga na pozornici u Karlovcu

"Moraš imati poštovanja": Shakirino izdanje za Wimbledon proglašeno neprimjerenim Shakira u kraljevskoj loži tijekom polufinala Wimbledona Shakira tijekom polufinala Wimbledona MO5CH1NO Jeans +2 Shakira

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju