Aleksandra Prijović na svom četvrtom koncertu u Areni Zagreb imala je čak četiri gosta. S njom su zapjevali Jelena Rozga, Nataša Bekvalac i Saša Matić, no najveća euforija nastala je kada je na pozornicu izišla Lepa Brena.

Galerija Lepa Brena u kostimu od trapera na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 6 Lepa Brena u kostimu od trapera na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 7 Lepa Brena u kostimu od trapera na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 5 +4 Lepa Brena nosi kostim od trapera modne kuće Nina Ricci

Glazbena ikona naših prostora nije propustila priliku da sa svojom snahom Aleksandrom Prijović zapjeva na jednom od pet rasprodanih zagrebačkih koncerata. Aleksandra je u braku s Breninim posinkom Filipom Živojinovićem te s njim ima četverogodišnjeg sina Aleksandra, koji se pjevačici također pridružio u Areni i tako razdragao zagrebačku publiku.

Lepa Brena i Aleksandra Prijović zajedno s Jelenom Rozgom otpjevale su Brenin hit "Hajde da se volimo" iz 1987. godine, a Brena i Aleksandra zatim su skupa zapjevale i Breninu recentniju pjesmu "Poželi sreću drugima".

Lepa Brena u kostimu od trapera na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 7 Lepa Brena i Jelena Rozga na koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb (Foto: Ranko Suvar/Cropix)

Lepa Brena za to gostovanje odabrala je odjevnu kombinaciju u stilu moderne kaubojke, a nosila je kostim od trapera s potpisom francuske modne kuće Nina Ricci. Kostim pomalo retro dizajna sačinjen je od strukiranog sakoa s većom kragnom i hlača širokog trapez-kroja na crtu.

Ispod dugačkih hlača nazirale su crvene cipele s, kako se čini, debelom petom, a Brena je svom stajlingu dodala i debele zlatne ogrlice u obliku lanca. Posebno atraktivno izgledao je veliki crni šešir izrazito širokog oboda s kojim je Lepa Brena upotpunila kombinaciju za nastup u Areni Zagreb, u kojoj će i sama održati koncert 6. prosinca 2024. godine.

Lepa Brena u kostimu od trapera na četvrtom koncertu Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 3 Lepa Brena nosi kostim od trapera modne kuće Nina Ricci (Foto: Marko Lukunic/Pixsell)

Aleksandra Prijović: Tri fantastične crne kombinacije za četvrti koncert u Areni Aleksandra Prijović na 4. zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović na 4. zagrebačkom koncertu Aleksandra Prijović u kožnatom kompletu na 4. zagrebačkom koncertu +2 Aleksandra Prijović

Aleksandra Prijović: Glamurozna haljinica upotpunjena čarapama koje proljepšavaju noge Aleksandra Prijović u zlatnoj mini haljini na trećem koncertu u Areni Zagreb - 6 Aleksandra Prijović u zlatnoj mini haljini na trećem koncertu u Areni Zagreb - 8 Aleksandra Prijović u zlatnoj mini haljini na trećem koncertu u Areni Zagreb - 7 +4 Aleksandra Prijović u zlatnoj mini haljini na trećem koncertu u Areni Zagreb - 3

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju