"Gospe moja obuci mi bilo, to mi dobro stoji", pjeva Jelena Rozga u romantičnoj pjesmi "Gospe moje" iz 2007. godine s kojom je iste godine nastupala na Splitskom festivalu. U spotu za pjesmu Jelena je odjenula bijelo, kao i na nastupu, a to njezino izdanje bilo je itekako dojmljivo.

Galerija Jelena Rozga u vjenčanici na Festivalu zabavne glazbe Split 2007. godine - 4 Jelena Rozga u vjenčanici na Festivalu zabavne glazbe Split 2007. godine - 1 Jelena Rozga u vjenčanici na Festivalu zabavne glazbe Split 2007. godine - 3 +2 Haljina nalik vjenčanici ima otvorena leđa

Dok se u spotu za pjesmu "Gospe moja" Jelena Rozga pojavljuje u bijeloj haljini bez naramenica ukrašenoj volanima i s visokim prorezom na sredini, upotpunjenu dugačkim bijelim rukavicama, za nastup na Festivalu zabavne glazbe Split izabrala je jednostavniju, ali jednako efektnu haljinu.

Za večer novih skladbi na Splitskom festivalu prije 16 godina Jelena je odjenula dugačku haljinu, također bez naramenica, koja je u gornjem dijelu pripijena dok se dolje širi u lagano lepršavi kroj. Predio torza naglašen je tankim kosim linijama, dok preko otvorenih leđa ide jedna traka svezana oko desne ruke.

Neka druga Doris Dragović: Vamp izdanje iz Jeruzalema koje je prošlo nezapaženo Doris Dragović na Eurosongu u Jeruzalemu 1999. godine Doris Dragović na Eurosongu u Jeruzalemu 1999. godine Doris Dragović na Eurosongu u Jeruzalemu 1999. godine +1 Doris Dragović na konferenciji za medije u Jeruzalemu 1999. godine

Anica Martinović u haljini Branke Donassy koja je proglašena najljepšom na svijetu na izboru za Miss svijeta 1995. godine Haljina koja je očarala svijet: "Anica Martinović morala se izboriti da s njom uđe u avion"

Atraktivnu kreaciju nalik vjenčanici pjevačica je upotpunila kratkim velom svezanim oko glave u stilu marame. Takav stajling u stilu senzualne mladenke sjajno je pratio pjesmu u kojoj Jelena Rozga pjeva o muškarcu svojih snova i vjenčanju o kojem mašta.

Jelena Rozga u vjenčanici na Festivalu zabavne glazbe Split 2007. godine - 3 Jelena Rozga u bijeloj haljini na Splitskom festivalu 2007. godine (Foto: Nikola Vilic/Cropix)

Jelena Rozga u vjenčanici na Festivalu zabavne glazbe Split 2007. godine - 2 Haljina nalik vjenčanici ima otvorena leđa (Foto: Nikola Vilic/Cropix)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju