Osamdeseti Zlatni globusi okupili su brojna poznata lica kako bi im odali priznanja za najbolje uloge u poznatim filmovima i serijama.

Galerija Jenna Ortega na dodjeli Zlatnih globusa Jenna Ortega na dodjeli Zlatnih globusa - 5 Jenna Ortega na dodjeli Zlatnih globusa - 6 +2 Asimetrična haljina odmak je od njezina gotičkog stila

Nova filmska lica uvijek se posebno ističu, a pažnju je i ovoga puta privlačila Jenna Ortega, mlada glumica koja je oduševila cijeli svijet u ulozi Wednesday, simpatične darkerice iz obitelji Addams.

Mlada je glumica na dodjeli prestižne filmske nagrade zablistala u potpuno drugačijem izdanju.

Jenna je inače poznata po darkerskom stilu koji je već postao dio njezina karaktera pa nas je iznenadila odabirom haljine koja izgleda kao da ju je posudila od antičke božice.

Jenna Ortega na dodjeli Zlatnih globusa - 5 Jenna je odjenula Guccijevu haljinu boje pijeska (Foto: Profimedia)

Na crvenom tepihu Zlatnih globusa Jenna je zasjala u asimetričnoj Guccijevoj haljini boje pijeska, a posebno su efektni bili prozirni rukavi na falde koji su sezali sve do poda.

Gornji dio haljine uključivao je V-izrez u području dekoltea te interesantne izreze u području struka, koji su spojeni srebrnim obručima.

Jenna Ortega na dodjeli Zlatnih globusa - 8 Haljinu su krasili dugi rukavi i izrez u području struka (Foto: Profimedia)

Modni dodatci kojima je Jenna upotpunila svoju kombinaciju također su bili srebrni, a posebno se istaknula ogrlica u više slojeva koja se izvrsno slagala s metalik srebrnim cipelama na visoku petu i platformu.

Prirodnu ljepotu naglasila je laganim, gotovo neprimjetnim make-upom, a kosu je za ovu prigodu skratila i stilizirala u popularni bob.

10 najljepših haljina na crvenom tepihu Zlatnih globusa Raskošne haljine plijenile su pažnju na crvenom tepihu Zlatnih Globusa Margot Robbie u Chanelu Michelle Williams u Gucciju +7 Ana de Armas u Louisu Vuittonu

Jenna je ove godina bila nominirana za najbolju izvedbu glumice u televizijskoj seriji, u kategoriji mjuzikla i komedije. Iako nije osvojila prestižnu nagradu ove godine, vjerujemo da je čeka svijetla budućnost puna uspjeha i priznanja.

Jenna Ortega na dodjeli Zlatnih globusa - 6 Asimetrična haljina odmak je od njezina gotičkog stila (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju