Pripijena crvena haljina bez naramenica u kojoj se Jennifer Aniston prije 24 godine pojavila na dodjeli nagrada Emmy jedno je od kultnih modnih izdanja slavne glumice koja 11. veljače slavi 55. rođendan. Crvenom bojom Jennifer je možda željeli pokazati i da blista od sreće i ljubavi jer su ona i Brad Pitt tada bili friško vjenčani.

Galerija Jennifer Aniston u crvenoj Pradinoj haljini na dodjeli nagrada Emmy 2000. godine - 6 Jennifer Aniston u crvenoj Pradinoj haljini na dodjeli nagrada Emmy 2000. godine - 7 Jennifer Aniston u crvenoj Pradinoj haljini na dodjeli nagrada Emmy 2000. godine - 4 +4 Jennifer Aniston i Brad Pitt bili su friško vjenčani

Kada su se tog 10. rujna 2000. godine Jennifer Aniston i Brad Pitt, kao novopečeni bračni par, pojavili na crvenom tepihu 52. dodjele nagrada Emmy, sve oči bile su uperene u njih. Iz njihovog govora tijela i pogleda koje su razmjenjivali bilo je jasno da su zaljubljeni i sretni, a Jennifer je izgledala fantastično u crvenoj haljini luksuzne talijanske modne kuće Prada.

Jennifer Aniston u crvenoj Pradinoj haljini na dodjeli nagrada Emmy 2000. godine - 1 Jennifer Aniston i Brad Pitt bili su friško vjenčani (Foto: Profimedia)

Jedna od najvećih ljubiteljica modnog minimalizma u Hollywoodu već je tada pokazivala koliko preferira pročišćen i jednostavan dizajn, a upravo je takva bila i kreacija koju je odabrala za Emmyje. Bila je to još jedno pojavljivanje ljubimice Amerike u vrlo jednostavnoj haljini koju je ona nosila na vrlo glamurozan i upečatljiv način. Jenniferin moto "manje je više" još jednom se pokazao kao pun pogodak.

Dugačka haljina bez naramenica ravno rezanog dekoltea i rezana ispod grudi prati liniju tijela te se u donjem dijelu lagano širi. Pradina toaleta savršeno je laskala vitkoj figuri glumice koja je te godine bila nominirana za Emmy za najbolju sporednu glumicu u seriji "Prijatelji".

Jennifer Aniston u crvenoj Pradinoj haljini na dodjeli nagrada Emmy 2000. godine - 8 Jennifer Aniston u crvenoj Pradinoj haljini na dodjeli nagrada Emmy 2000. godine (Foto: Guliver image)

Minimalistički outfit upotpunila je svjetlucavim nakitom, elegantnom ogrlicom, narukvicom i prstenom te slatkom torbicom s vrlo kratkom ručkom, dugačkom taman toliko da ju je mogla staviti na rame, baš kako se nosilo na početku novog milenija. Ispod dugačke haljine izvirivale su zlatne sandale, a izgledom svoje supruge, jasno su govorili njegovi pogledi, bio je očaran i Brad Pitt.

Jennifer Aniston i Brad Pitt vjenčali su se 29. srpnja 2000. u Malibuu, a manje od mjesec i pol kasnije osvojili su crveni tepih na Emmyjima. Njihova ljubav nije se uspjela očuvati, ali nadamo se da Jennifer, koja danas slavi 55 rođendan, i dalje čuva ovu kultnu crvenu haljinu u kojoj je izgledala baš senzacionalno.

Jennifer Aniston u crvenoj Pradinoj haljini na dodjeli nagrada Emmy 2000. godine - 2 I Brad Pitt bio je očaran time kako njegova supruga izgleda u crvenoj Pradinoj haljini (Foto: Profimedia)

Fatalno izdanje Sharon Stone s premijere "Sirovih strasti 2" prije 17 godina Fatalno izdanje Sharon Stone s premijere filma 'Sirove strasti' 2006. godine - 11 Fatalno izdanje Sharon Stone s premijere filma 'Sirove strasti' 2006. godine - 9 Fatalno izdanje Sharon Stone s premijere filma 'Sirove strasti' 2006. godine - 6 +7 Fatalno izdanje Sharon Stone s premijere filma 'Sirove strasti' 2006. godine - 5

Drama s haljinom: Što se na setu "Zgodne žene" događalo s crvenom toaletom Julije Roberts Kultna crvena haljina koju je Julia Roberts nosila u filmu 'Zgodna žena' - 3 Kultna crvena haljina koju je Julia Roberts nosila u filmu 'Zgodna žena' - 4 Kultna crvena haljina koju je Julia Roberts nosila u filmu 'Zgodna žena' - 6 +4 Kultna crvena haljina koju je Julia Roberts nosila u filmu 'Zgodna žena' - 7

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju