Jennifer Aniston i Adam Sandler prionuli su na posao na setu komedije "Murder Mystery", koja se snima u Los Angelesu.

Galerija Jennifer Aniston u robusnijim gležnjačama i modelu traperica koje vole svaku figuru - 4 Jennifer Aniston u robusnijim gležnjačama i modelu traperica koje vole svaku figuru - 2 Jennifer Aniston u robusnijim gležnjačama i modelu traperica koje vole svaku figuru - 7 +3 Jennifer Aniston u robusnijim gležnjačama i modelu traperica koje vole svaku figuru  

Jennifer Aniston na snimanju filma čija je premijera najavljena za 12. lipnja bila je odjevena u vrlo jednostavnu, mladenačku kombinaciju zbog koje pedesete izgledaju kao nove tridesete. Slavna 50-godišnja glumica nosila je običnu crnu majicu s V-izrezom koju je stavila u tamnoplave traperice opasane crnim remenom.

Traperice ravnih nogavica, kakve nosi Jennifer Aniston, posebno laskaju ženskoj figuri bez obzira na građu

Jennifer je nosila model traperica ravnih nogavica koji lijepo prianja uz figuru, ali nije (pre)uzak. Upravo takav kroj traperica posebno laska ženskoj figuri bez obzira na građu. Upečatljive su bile i njezine gležnjače robusnijeg izgleda na vezanje koje podsjećaju na kultni grunge stil, popularan devedesetih godina. Stajling za snimanje Jennifer je upotpunila opuštenom frizurom. Kosu je svezala u razbarušenu pletenicu koja slavnoj "prijateljici" stoji jako dobro.

Jennifer Aniston Zašto Jennifer Aniston u petom desetljeću izgleda kao da ima 35 godina?

Slika nije dostupna 4 namirnice za fit tijelo koje Jennifer Aniston jede svaki dan

U filmu "Murder Mystery" Jennifer Aniston i Adam Sandler glume supružnike koji odlaze na odmor u Europu u želji da svom braku vrate iskru. Na letu slučajno upoznaju misterioznog muškarca koji ih pozove na intimno obiteljsko okupljanje na ogromnoj jahti sa starijim milijarderom. Međutim, bogataša netko ubije, a Jennifer i Adam postanu glavni osumnjičeni.

U komediji glume i Luke Evans, Gemma Arterton, David Walliams, Erik Griffin, Dany Boon, John Kani i Luis Gerardo Mendez.

Jennifer Aniston u robusnijim gležnjačama i modelu traperica koje vole svaku figuru - 1 Jennifer Aniston u robusnijim gležnjačama i modelu traperica koje vole svaku figuru (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju