Jennifer Aniston ljubiteljica je klasičnih komada odjeće bez obzira gdje se nalazi. Na crvenom tepihu obično nosi male crne haljine, a u privatnim trenucima jednostavne traperice i majice.

Galerija

Jennifer Aniston snimljena je nakon večere u privatnom klubu San Vincente Bungalows u Los Angelesu u ležernoj i vrlo nosivoj kombinaciji sastavljenoj od komada koje gotovo svaka žena ima u svojem ormaru.

Američka glumica za izlazak je odabrala udobne svijetloplave traperice visokog struka koje je sparila s crnom bluzom i kratkim sakoom u istoj boji, te crnom kožnatom torbicom.

Izdanje je zaokružila crnim gležnjačama-kaubojkama francuske modne kuće Chloe. Ovaj tip gležnjača s debelom potpeticom popularan je i na hrvatskim ulicama, a dame ga vole nositi u proljeće i na jesen.

Gležnjače Chloe, 6200 kn
Gležnjače Chloe, 6200 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Otkako se pojavio trailer za ponovno okupljanje „Prijatelja“ koji će biti prikazan krajem ovoga mjeseca Jennifer Aniston i njezini glumački kolege iz popularne televizijske serije ne prestaju biti u centru pozornosti.

Serija "Prijatelji" emitirala se na američkoj televiziji od 1994. do 2004. godine, a zahvaljujući novim generacijama, ali i streaming servisima i dalje je vrlo popularna. Ne čudi stoga što se nestrpljivo očekuje povratak slavne šestorke na male ekrane.

Jennifer Aniston
Jennifer Aniston (Foto: Profimedia)