Znatiželjni fotografi snimili su Jennifer Aniston prilikom dolaska na večeru u losanđeleskom privatnom klubu "San Vincente Bungalows".

To je jedno najekskluzivnijih mjesta u Hollywoodu koje se može pohvaliti iznimnom razinom privatnosti pa tako prilikom ulaska u klub svi gosti na kamere mobitela moraju staviti posebne naljepnice koje sprječavaju snimanje.

Godišnja članarina za starije od 35 godina iznosi 4200 dolara dok mlađi od 35 plaćaju 1800 dolara, ali ne može svatko postati član. Na listi čekanja trenutno se nalazi 7000 imena iz svijeta poznatih i slavnih, a o tome tko će dobiti pravo ulaska u klub svaka dva tjedna odlučuje poseban odbor za članove.

Jennifer Aniston u \'šlampavim\' trapericama - 1 Jennifer Aniston: Dokaz da "šlampave" traperice i bez štikli mogu izgledati top

Angelina Jolie i Jennifer Aniston Angelina protiv Jennifer: Tko nosi ljepši model obožavanih hlača?

Jennifer je očito bez problema upala u ovo elitno društvo. Slavna 50-godišnja glumica na večeru je stigla u vrlo jednostavnim odjevnim komadima. Nosila je tamne traperice u kombinaciji s crnom dolčevitom, a na nogama je imala gležnjače u crnoj boji. Isti model nedavno je nosila prilikom dolaska na snimanje TV emisija svog dobrom prijatelja Jimmyja Kimmela.

Gležnjače od brušene kože imaju vrlo visoku i tanku potpeticu. I dok ćemo u modelima sa znatno stabilnijom debljom blok-potpeticom hodati sigurnije, prilikom nošenja modela sa “stiletto” potpeticom ipak ćemo biti znatno oprezniji jer se zbog iglenih potpetica noga lako izvrne u sekundi.

Volite li obuću s tankom visokom potpeticom?

glasova:

Za spretne dame koje s tim nemaju problema i vole iglene potpetice, pronašli smo nekoliko modela crnih gležnjača po uzoru na Jennifer koje možete razgledati u galeriji.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju