Znatiželjni fotografi snimili su Jennifer Aniston prilikom dolaska na večeru u losanđeleskom privatnom klubu "San Vincente Bungalows".

Galerija

To je jedno najekskluzivnijih mjesta u Hollywoodu koje se može pohvaliti iznimnom razinom privatnosti pa tako prilikom ulaska u klub svi gosti na kamere mobitela moraju staviti posebne naljepnice koje sprječavaju snimanje.

Jennifer uoči večere u ekskluzivnom privatnom klubu San Vicente Bungalows
Jennifer uoči večere u ekskluzivnom privatnom klubu San Vicente Bungalows (Foto: Profimedia)

Godišnja članarina za starije od 35 godina iznosi 4200 dolara dok mlađi od 35 plaćaju 1800 dolara, ali ne može svatko postati član. Na listi čekanja trenutno se nalazi 7000 imena iz svijeta poznatih i slavnih, a o tome tko će dobiti pravo ulaska u klub svaka dva tjedna odlučuje poseban odbor za članove.

Jennifer je očito bez problema upala u ovo elitno društvo. Slavna 50-godišnja glumica na večeru je stigla u vrlo jednostavnim odjevnim komadima. Nosila je tamne traperice u kombinaciji s crnom dolčevitom, a na nogama je imala gležnjače u crnoj boji. Isti model nedavno je nosila prilikom dolaska na snimanje TV emisija svog dobrom prijatelja Jimmyja Kimmela.

Gležnjače Jennifer Aniston
U istim gležnjačama Jennifer je nedavno došla na snimanje emisije Jimmyja Kimmela (Foto: Profimedia)

Gležnjače od brušene kože imaju vrlo visoku i tanku potpeticu. I dok ćemo u modelima sa znatno stabilnijom debljom blok-potpeticom hodati sigurnije, prilikom nošenja modela sa “stiletto” potpeticom ipak ćemo biti znatno oprezniji jer se zbog iglenih potpetica noga lako izvrne u sekundi.

Ankete

(8000) Volite li obuću s tankom visokom potpeticom?

rezultati povratak glasova3452
rezultati

Za spretne dame koje s tim nemaju problema i vole iglene potpetice, pronašli smo nekoliko modela crnih gležnjača po uzoru na Jennifer koje možete razgledati u galeriji.

Zara, 299 kuna
Zara, 299 kuna (Foto: Zara)