Jennifer Aniston nastavlja snimati nove epizode serije "The Morning Show", u kojoj se glumici u trećoj sezoni pridružio Jon Hamm, zvijezda serije "Momci s Madisona". Nove scene snimale su se na ulicama New Yorka, a Jennifer je privukla pozornost u odjevnoj kombinaciji minimalističkog stila.

Galerija Jennifer Aniston na setu serije 'The Morning Show' u New Yorku - 4 Jennifer Aniston na setu serije 'The Morning Show' u New Yorku - 3 Jennifer Aniston na setu serije 'The Morning Show' u New Yorku - 1 +1 Jennifer Aniston nosi traperice s visokim strukom brenda Favorite Daughter

Jennifer Aniston jedna je od najvećih ljubiteljica modnog minimalizma u Hollywoodu, kao i ziheraških odjevnih kombinacija, a takav je bio i njezin stajling na snimanju novih epizoda serije "The Morning Show". Jennifer je velika obožavateljica traperica, pa je glumica sigurno bila zadovoljna što je u sceni koja se snimala na ulicama New Yorka nosila upravo traperice. Slavna glumica nosi model brenda Favorite Daughter, čije su vlasnice Erin i Sara Foster, kćeri glazbenog producenta Davida Fostera i modela Rebecce Dyer.

Jennifer Aniston na setu serije 'The Morning Show' u New Yorku - 1 Jennifer Aniston nosi traperice s visokim strukom brenda Favorite Daughter (Foto: Profimedia)

Tamnoplave traperice imaju nogavice laganog trapez-kroja, koji sjajno izdužuje noge i čitavu figuru, te visoki struk, koji je ove sezone izrazito popularan, pa je i Jennifer "pokleknula" pred trendom kojeg se ove sezone jednostavno ne može zaobići.

Katie Holmes: Najavljuju li ove traperice kraj dominacije "skinny" modela? Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2015. Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2016. Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2018. +5 Katie Holmes na Through Her Lens događanju 2019.

Jennifer Aniston na predstavljanju druge sezone serije The Morning Show - 1 Jennifer Aniston: Tako lijepa haljina idealna za ljetna vjenčanja i druge svečanosti

Uz traperice koje laskaju figuri Jennifer Aniston kombinirala je klasičnu crnu dolčevitu te preko nje kraći blejzer do struka u stilu bolera. Crne čizme od brušene kože i s umjerenim špicom zaokružile su modnu kombinaciju koja odiše besprijekornim modnim minimalizmom.

Jennifer Aniston na setu serije 'The Morning Show' u New Yorku - 2 Jennifer Aniston nosi traperice s visokim strukom brenda Favorite Daughter (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju