Šik minimalizam prepoznatljiv je modni potpis Jennifer Aniston kojem je glumica vjerna već dugi niz godina. Ostala mu je odana i za odlazak na večeru u restoran San Vicente Bungalow u West Hollywoodu.

Galerija Jennifer Aniston - 3 Jennifer Aniston - 1 +0 Jennifer Aniston - 3  

Za opušteno druženje i objed s prijateljima Jennifer Aniston odjenula je tamnoplave traperice skinny kroja, crni sako i crni top. Kombinacija je to koja se lako kopira, a 50-godišnja zvijezda upotpunila ju je crnom torbicom sa zlatnim lancem i crnim cipelama od sjajne kože na vezanje. Model cipela podsjeća na popularne oksfordice, a Jennifer je izabrala model na deblju potpeticu srednje visine.

Slika nije dostupna Jennifer Aniston: Nepobjediva haljina za "sučeljavanje" s Bradom Pittom

Jennifer Aniston u asimetričnoj haljini grafičkog dezena - 4 Jennifer Aniston: Trakica-štikle koje tako dobro proljepšavaju noge

Jennifer Aniston: Dokaz da "šlampave" traperice i bez štikli mogu izgledati top Jennifer Aniston u \'šlampavim\' trapericama - 1 Jennifer Aniston u \'šlampavim\' trapericama - 3 Jennifer Aniston u \'šlampavim\' trapericama - 2 +2 Jennifer Aniston - 1

Svakako su se ove "štreberske" cipele najviše istaknule u glumičinu stajlingu te se može reći da su ostatak outfita učinile nevidljivim.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju