Za sve obožavatelje serije "Prijatelji" danas je važan dan jer će premijerno biti prikazan specijal "Ona u kojoj su ponovno zajedno" (The One Where They Get Back Together). Za specijal kojim se obilježava 25. godišnjica serije omiljena skupina prijatelja vratila se na mjesto na kojem je sve započelo, na set serije koja 17 godina od prestanka prikazivanja i dalje ima milijune obožavatelja diljem svijeta.

Galerija

Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matt LeBlanc, Matthew Perry, David Schwimmer i njihovi gosti okupili su se kako bi razgovarali o svemu, od audicija za seriju do toga jesu li Ross i Rachel stvarno bili na pauzi. Bit će to prava poslastica za brojne obožavatelje Prijatelja, a serijal će biti prikazan na kanalu HBO Max oko ponoći po pacifičkom vremenu.

I zvijezde serije pripremaju se za veliku noć koja će zasigurno biti puna smijeha i suza, a Jennifer Aniston to je učinila posjetivši spa-salon na Beverly Hillsu. Poznata ljubiteljica modnog minimalizma i ovoga puta nosila je vrlo jednostavnu crnu haljinu na tanke bretelice koja se čini kao savršen odabir za ljeto.

Haljinu midi dužine i A-kroja koji pristaje svim konfekcijskim veličinama 52-godišnja glumica nosila je uz krznene natikače s ravnim potplatom, model koji uvijek izaziva oprečna mišljenja žena. Nekim pripadnicama ljepšeg spola jednostavno je nezamislivo da ljeti nose krzno, pa makar i samo na obući, dok su drugima takve flafaste "zimske" natikače baš zgodne i rado ih nose.

Jennifer Aniston: Gležnjače koje se nalaze i u ormarima mnogih Hrvatica

Još malo crnog minimalizma Jennifer je dodala s pravokutnom torbicom sa zlatnim detaljem i sunčanim naočalama, a još jedne naočale nosila je zataknute za remen torbe.

Jennifer Aniston u crnoj haljini za ljeto i krznenim natikačama - 2
Jennifer Aniston u crnoj haljini za ljeto i krznenim natikačama (Foto: Profimedia)