Jennifer Aniston okupila je malu grupu prijatelja na večeri u jednom losanđeleskom restoranu. Između ostalih, slavna 52-godišnjakinja družila se s Willom Speckom, redateljem dvaju filmova u kojima je Jennifer glumila, "Zamjena" i "Ludi Božić u uredu".

Stari prijatelji možda su dogovarali neki novi projekt, a možda je njihov susret bio drugačije prirode. Naime, dugo se šuškalo kako je upravo Will njezin novi dečko, a zajednički odmor u Meksiku dodatno je potpirio te glasine.

Ženski dio društva kao da je dogovorio dress code za večeru s obzirom na to da su se tri dame pojavile u gotovo identičnoj jednostavnoj kombinaciji sačinjenoj od traperica te topa, sakoa i cipela u crnoj boji.

Jennifer je odabrala popularni model odrezanih traperica s rašivenim rubom na nogavicama koji je izgledao sjajno uz gležnjače s visokom potpeticom.

Slika nije dostupna "Prestara je za njih": Sofia Vergara u trapericama kojima su kritičari nametnuli dobnu granicu

Što ti to visi, u moje vrijeme se nije tako nosilo, sigurno bi komentirale naše mame i bake, koje se još uvijek ne mogu naviknuti na trend rašivene i poderane odjeće. One većinom pripadaju generacijama koje nisu željele da jedan jedini končić viri iz njihovih odjevnih komada, a kamoli da (kao u ovom slučaju) nogavice budu potpuno rašivene.

Naravno, moda se mijenja iz godine u godinu i neki trendovi tj. dizajnerska rješenja koja su nam nekad bila nezamisliva sada su se u potpunosti udomaćila u našim garderobama. Tako će se mame i bake, prije ili kasnije, jednostavno morati pomiriti s tim da ne odustajemo od ovakvih modela traperica.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju