Za šetnju sunčanim Miamijem s dečkom Alexom Rodriguezom, Jennifer Lopez je omiljene štikle, koje vrlo često bira u svim prigodama, zamijenila s robusnim gležnjačama.

Galerija Jennifer Lopez u gležnjačama zbog kojih zaboravljamo i na najbolje štikle - 4 Jennifer Lopez u gležnjačama zbog kojih zaboravljamo i na najbolje štikle - 6 Jennifer Lopez u gležnjačama zbog kojih zaboravljamo i na najbolje štikle - 3 +2 Jennifer Lopez u gležnjačama zbog kojih zaboravljamo i na najbolje štikle  

Mladenačku kombinaciju Jennifer Lopez čini narančasti crop-top uz koji je 49-godišnja pop diva odjenula bijele hlače ležernijeg kroja. Odjevni stajling u prvi plan je stavio istesane trbušne mišiće velike ljubiteljice teretane, a pažnju su privukle i gležnjače koje je izabrala.

Jennifer Lopez je omiljene štikle, koje vrlo često bira u svim prigodama, zamijenila s robusnim gležnjačama



Riječ je o robusnom modelu gležnjača smeđe boje s bijelim đonom koji podsjeća na kultne žute čizme zbog kojih zaboravljamo i na najbolje štikle. Jennifer je udobne gležnjače nosila na opušten način, s odvezanim vezicama.

Casual modni izbor pjevačica i glumica upotpunila je glamuroznijim modnim dodacima, srebrnom torbicom, velikim okruglim zlatnim naušnicama te zlatnim prstenjem i narukvicama. Oči je sakrila ispod glamuroznih sunčanih naočala, a kosu svezala u poluvisoki rep.

Pogledajte i pojavu Jennifer Lopez u kupaćem kostimu koja i slavne štikle baca u sjenu te Jennifer Lopez u tanga-hlačama kakve može nositi samo kraljica trbušnjaka.

Jennifer Lopez u gležnjačama zbog kojih zaboravljamo i na najbolje štikle - 3 Jennifer Lopez u gležnjačama zbog kojih zaboravljamo i na najbolje štikle (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju