Jennifer Lopez i Ben Affleck pripremaju se za proslavu Benovog okruglog 50. rođendana 15. kolovoza. Supružnici, oboje rođeni u vatrenom znaku lava, iz toga su razloga opet otputovali na zasad nepoznatu lokaciju te su fotografirani u zračnoj luci Van Nuys blizu Los Angelesa.

Galerija Jennifer Lopez u modelu traperica koji laska ženskoj figuri - 4 Jennifer Lopez u modelu traperica koji laska ženskoj figuri - 5 Jennifer Lopez u modelu traperica koji laska ženskoj figuri - 1 +8 Jennifer Lopez i Ben Affleck u zračnoj luci Van Nuys blizu Los Angelesa

Jennifer Lopez glamura se ne odriče ni za putovanja avionom pa se slavna diva u privatni zrakoplov ukrcala odjevena u šik kombinaciju. Nosila je tamnoplave traperice trapez kroja i visokog struka, a takav model možda je i najbolji odabir za isticanje putenih oblina.

Jennifer Lopez u modelu traperica koji laska ženskoj figuri - 1 Jennifer Lopez u trapericama trapez kroja koji laska putenoj ženskoj figuri (Foto: Profimedia)

Traperice u stilu 60-ih i 70-ih godina prošlog stoljeća Jennifer je spojila s klasičnom bijelom košulju koja je stajlingu dala dozu elegancije i finoće dok je od obuće odabrala platforme koje su izvirivale ispod dugačkih trapezica. Upravo cipele s platformom ili visokom potpeticom stilski najbolje komplimentiraju trapez kroju te figuru čine skladnom, kao i čitav stajling.

Jennifer Lopez u Valentinovim gladijatoricama - 4 Jennifer Lopez: Sandale do koljena koje će zasjeniti i najkraću minicu

Modna izdanja Jennifer Lopez na medenom mjesecu u Parizu - 7 Jennifer Lopez: Pet kombinacija za nezaboravni medeni mjesec u Parizu

Za malo glamura J.Lo je svom outfitu za let avionom dodala torbu preko ramena prepoznatljivog dizajna luksuzne talijanske modne kući Gucci.

Jennifer Lopez u modelu traperica koji laska ženskoj figuri - 5 Jennifer Lopez uz traperice trapez kroja nosi torbu modne kuće Gucci (Foto: Profimedia)

Modni stil Jennifer Lopez inspirirao nas je da u trgovinama potražimo slične traperice, a sedam izdvojenih modela trapez kroja pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

Mango, 249,90 kn Mango, 249,90 kn (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju