Jennifer Lopez provela je Božić u svojoj novoj vili u Miami Beachu kojom je ove godine obogatila svoj popis nekretnina. Nakon blagdana u društvu obitelji i najbližih prijatelja, vratila se u New York zbog poslovnih obveza.

Galerija Jimmy Choo x Timberland gležnjače Jimmy Choo x Timberland gležnjače Jimmy Choo x Timberland gležnjače +4 Jimmy Choo x Timberland gležnjače, 550 eura (4149 kuna)

Jennifer će 2021. godinu dočekati upravo u New Yorku, nastupajući na Times Squareu u sklopu tradicionalnog TV dočeka "Dick Clark's New Year’s Rockin' Eve with Ryan Seacrest 2021" u produkciji televizijske mreže ABC.

Jennifer Lopez u Jimmy Choo x Timberland gležnjačama Jennifer Lopez u Jimmy Choo x Timberland gležnjačama (Foto: Profimedia)

Latino diva sada većinu dana provodi na probama za nastup. Očekivano, za dolazak na probe ne trebaju joj glamurozne odjevne kombinacije pa tako J.Lo na njih stiže u trenirkama, ali ipak je pronašla način da i u ležernu izdanje unese malo glamura.

To je napravila uz pomoć gležnjača iz zajedničke kolekcije brendova Jimmy Choo i Timberland.

Jennifer Lopez Kakav je to krivi spoj? Jennifer Lopez u haljini koja bode u oči

Jennifer Lopez Jennifer Lopez: Haljina koja se vadi iz ormara tek kada zahladi

Suradnja s brendom poput Timberlanda lijepo je iznenađenje i dokazuje da je sve moguće. Volim miješati stilove, nalaziti zajednički jezik s drugim kreativnih umovima, kombinirati naš DNK kako bismo stvorili lijepe i iznenađujuće proizvode povezane s korijenima naših brendova. Timberlandova 'outdoor' radnička ostavština u kombinaciji s našim osjećajem za visoku modu rezultirala je nečim vrlo uzbudljivim i jedinstvenim na tržištu, rekla je kreativna direktorica brenda Jimmy Choo, Sandra Choi.

Jimmy Choo x Timberland gležnjače Jimmy Choo x Timberland, 1195 eura (9016 kuna) (Foto: Jimmy Choo)

Jennifer Lopez obožava klasične žute Timberlandove gležnjače pa ne čudi da je upravo taj model odabrala i iz ove kolekcije. U novoj glamuroznoj varijanti ove gležnjače ukrašene su malim kristalićima i blještavim cirkonima.

Jennifer Lopez u Jimmy Choo x Timberland gležnjačama Jennifer Lopez u Jimmy Choo x Timberland gležnjačama (Foto: Profimedia)

Naravno, ovi dodaci znatno su povisili cijenu gležnjača. Model koji nosi Jennifer prodaje se po cijeni od 1195 eura, a žuta varijanta bez kristala može se kupiti za 550 eura (4149 kuna). 

Jimmy Choo x Timberland gležnjače Jimmy Choo x Timberland gležnjače, 550 eura (4149 kuna) (Foto: Jimmy Choo)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju