Jennifer Lopez i njezin suprug Ben Affleck bili su glavne zvijezde na premijeri filma "This is Me... Now: A Love Story" održane u Dolby Theatreu u Los Angelesu. Nasmiješeni supružnici pozirali su zagrljeni na crvenom tepihu, a J.Lo je blistala u zanimljivoj kreaciji s potpisom libanonskog dizajnera Zuhaira Murada.

Galerija Jennifer Lopez u haljini s horoskopskim znakovima dizajnera Zuhaira Murada - 6 Jennifer Lopez u haljini s horoskopskim znakovima dizajnera Zuhaira Murada - 5 Jennifer Lopez u haljini s horoskopskim znakovima dizajnera Zuhaira Murada - 1 +3 Jennifer Lopez na premijeri filma 'This is Me... Now: A Love Story'

Haljina iz couture kolekcije Zuhaira Murada za jesen/zimu 2022. dizajnirana je s gornjim dijelom od baršuna u stilu bodija dubokog dekoltea u obliku slova V. Struk je dodatno naglašen jedva primjetnim remenom od istog materijala od kojeg je i haljina. Otvoreni gornji dio nema naramenice, a dojam je upotpunjen dugačkim crnim rukavicama bez prstiju.

Jennifer Lopez u haljini s horoskopskim znakovima dizajnera Zuhaira Murada - 4 Jennifer Lopez u haljini s horoskopskim znakovima dizajnera Zuhaira Murada (Foto: Guliver image)

Donji dio toalete spektakl je za sebe, krojen poput široke maksi suknje od prozirnog crnog materijala te ukrašen svjetlucavim srebrnim kamenčićima i tankim trakama te imitira zvjezdano noćno nebo. Rub donjeg dijela haljine ukrašen je simbolima i slikama horoskopskih znakova, a iznad svake slike piše i naziv znaka.

Jennifer Lopez u haljini s horoskopskim znakovima dizajnera Zuhaira Murada - 2 Jennifer Lopez na premijeri filma 'This is Me... Now: A Love Story' (Foto: Guliver image)

Elegantna baršunasta clutch torbica, svjetlucave naušnice i glamurozno prstenje savršeno su se uklopili u večernji stajling Jennifer Lopez za premijeru filma "This is Me... Now: A Love Story". Prigodno povodom Valentinova, pod po kojem su Jennifer i Ben hodali bio je posut crvenim laticama.

Jennifer Lopez u haljini s horoskopskim znakovima dizajnera Zuhaira Murada - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck na premijeri filma 'This is Me... Now: A Love Story' (Foto: Guliver image)

J.Lo u modelu kaputa koji Zagrepčanke ove zime ne skidaju sa sebe Jennifer Lopez u bundi - 1 Jennifer Lopez u bundi - 2 Jennifer Lopez u bundi - 3 +10 Jennifer Lopez u bundi - 4

J.Lo dokazala da prozirna odjeća ne mora biti na granici dobrog ukusa Jennifer Lopez na pariškom Tjednu visoke mode 2024. - 1 Jennifer Lopez na reviji Elie Saaba Jennifer Lopez na reviji modne kuće Valentino +6 Jennifer Lopez u Parizu

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju