Glumica Jennifer Lopez bila je gošća u popularnom showu Saturday Night Live u New Yorku. Dobro raspoložena J.Lo. u pauzi od showa dijelila je autograme svojim obožavateljima, a istaknula se odjevnom kombinacijom koja se uklapa u najnovije svjetske trendove.

Galerija Jennifer Lopez u krznenoj bundi Jennifer Lopez u krznenoj bundi Jennifer Lopez u krznenoj bundi +2 Jennifer Lopez u krznenoj bundi

Jennifer je poznata kao jedna od najbolje odjevenih žena na svijetu, a to je potvrdila i svojom posljednjom odjevnom kombinacijom koju najbolje opisuje riječ - moćno. Odjenula je klasične traperice i običnu bijelu majicu – koja je baš dobra podloga za modnu igru, a najnoviji stajling zaokružila je efektnim krznenim kaputom u smeđoj boji.

Tim je potezom odobrila jedan od najvećih trendova koji je zaludio društvene mreže diljem svijeta – takozvanu estetiku žene mafijaša.

Radi se o trendu koji je popularizirala influencerica Sarah Arcuri, počevši objavljivati savjete i preporuke za žene koje se ne boje izaći iz okvira.

Jennifer Lopez u krznenoj bundi Jennifer Lopez u krznenoj bundi (Foto: Profimedia)

Glavni moto ove estetike jest – manje zapravo nije više, a karakteriziraju ga bunde, zlatni nakit, ogromne sunčane naočale, voluminozne torbe, čupave frizure i koža, gurajući u drugi plan minimalizam na kakav smo naviknuli prethodnih godina.

Inspiracija za ovakav stil proizlazi iz popularne kulture, a nadovezuje se na modni izričaj kakav su nosile žene iz serija poput Sopranosa, ili pak Griselde sa Sofijom Vergarom u glavnoj ulozi, koja je zasjela na sam vrh liste najgledanijih serija na Netflixu.

Mob wife Estetika "žene mafijaša" kao simpatičan ili problematičan trend?

Najnoviji modni odabir J.Lo. je prilagodila baš tom trendu. Osim bunde, odabrala je i ogrlicu s privjeskom, velike sunčane naočale, kožnate čizme i mini torbicu sa životinjskim uzorkom, a kosu je oblikovala u elegantne valove.

Jennifer Lopez u krznenoj bundi Jennifer Lopez u krznenoj bundi (Foto: Profimedia)

J.Lo dokazala da prozirna odjeća ne mora biti na granici dobrog ukusa Jennifer Lopez na pariškom Tjednu visoke mode 2024. - 1 Jennifer Lopez na reviji Elie Saaba Jennifer Lopez na reviji modne kuće Valentino +6 Jennifer Lopez u Parizu Jennifer Lopez odjenula "prljave" traperice i dala blagoslov kontroverznom modnom trendu Jennifer Lopez odobrila trend naoko prljavih traperica Masha Popova, proljeće/ljeto 2023. Givenchy, proljeće/ljeto 2023. +4 Jennifer Lopez u šopingu

 

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju