Jennifer Lopez i Ben Affleck proslavili su Majčin dan sa svojim mamama u Los Angelesu. Jennifer i njezina mama Guadalupe fotografirane su dok su razgovarale na parkiralištu, a s njima je bila i Emme, 15-godišnja kći pjevačice.

Galerija Jennifer Lopez u maksi haljini i sandalama s platformom od špage - 6 Jennifer Lopez u maksi haljini i sandalama s platformom od špage - 1 Jennifer Lopez u maksi haljini i sandalama s platformom od špage - 4 +2 Jennifer Lopez nosi torbu u obliku polumjeseca brenda Charles & Keith

Za druženje s mamom i proslavu Majčina dana Jennifer Lopez odabrala je ženstvenu modnu kombinaciju sačinjenu od maksi haljine romantičnog stila u kombinaciji bijele boje s gustim plavim uzorkom.

Haljina otkriva ramena te ima rukave dužine do ispod lakta, dok u donjem voluminoznom dijelu ima lijepe guste nabore. Jennifer najradije nosi obuću s petom ili platformom, a za ovu prigodu odabrala je sandale s remenčićima i visokom platformom od špage.

Trebaju li štikle? Anica Kovač u modelu kožnatih hlača koji (ne) izgleda bolje uz tenisice Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 3 Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 2 Anica Kovač prošetala je zagrebačkim Cvjetnim trgom - 1 +2 Anica Kovač nosi kožnate hlače brenda Elisabetta Franchi

Jennifer Lopez u izdanju koje bi obožavateljima bilo savršeno da je jedan detalj malo drugačiji Jennifer Lopez Ben Affleck i Jennifer Lopez Jennifer Lopez na premijeri filma +1 Jennifer Lopez na premijeri filma

Stajling je upotpunila bijelom torbom brenda Charles & Keith, model u obliku polumjeseca sa zlatnim metalnim detaljima, čija je cijena 79 eura.

Jennifer Lopez u maksi haljini i sandalama s platformom od špage - 2 Jennifer Lopez u maksi haljini i sandalama s platformom od špage (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju