Jennifer Lopez paparazzi su ulovili uoči odlaska na poslovni sastanak. Latinodiva snimljena je prilikom ulaska u jedan losanđeleski poslovni kompleks. Nije poznato o kakvom se sastanku radilo, ali zaposlena J.Lo uvijek ima mnogo projekata u pripremi pa će nas uskoro sigurno iznenaditi. Prvi je na redu njezin novi studijski album "This Is Me... Now", deveti po redu. Jennifer je najavila da bi trebao izaći ove godine, a velikim dijelom inspiriran je njezinom obnovljenom ljubavnom vezom s Benom Affleckom.

Galerija Jennifer Lopez u bijeloj kombinaciji i platormama modne kuće Valentino Jennifer Lopez Platforme modne kuće Valentino +5 Platforme modne kuće Valentino

J.Lo je na sastanak došla u vrlo udobnim odjevnim komadima kao stvorenim za ljeto. Odabrala je bijele traperice visokog struka i malo šireg kroja te lepršavu svilenu košulju dugačkih rukava koju je utaknula u traperice.

Jennifer Lopez u bijeloj kombinaciji i platormama modne kuće Valentino Jennifer Lopez u bijeloj kombinaciji i platormama modne kuće Valentino (Foto: Profimedia)

I dok je prilikom odabira odjeće stavila naglasak na udobnost, kako i priliči ljetnim prigodama, što se tiče obuće, bila je vrlo odvažna.

Platforme modne kuće Valentino Platforme modne kuće Valentino (Foto: Valentino)

Naime, nosila je prozirne platforme modne kuće Valentino s gornjištem napravljenim od polimera i 15,5 centimetara visokom potpeticom od pleksiglasa.

Top ili flop? Ove cipele samo Jennifer Lopez može isfurati usred ljeta Jennifer Lopez i kći Emme u Los Angelesu Jennifer Lopez Jennifer Lopez nosi gležnjače s kristalima iz zajedničke kolekcije Timberlanda i Jimmyja Chooa +4 Torbica Le Chiquito brenda Jacquemus

Jennifer obožava nositi takozvane neboderke, cipele s masivnom prednjom platformom i vrtoglavim potpeticama te je često viđamo u njima. Bira ih u svim prigodama, i poslovnim i privatnim, u svakoj sezoni. I ovoga ljeta već smo je viđali u raznim varijantama, a sada su na red došle i ove "plastične", koje većini dama ipak ne bi bile prvi odabir s obzirom na velike vrućine.

Platforme modne kuće Valentino Platforme modne kuće Valentino (Foto: Valentino)

Nosila je i torbu s potpisom Valentina - model iz popularne linije Roman Stud, o kojoj smo već pisali u nekoliko navrata. Zavirite u našu galeriju i razgledajte nedavna ljetna izdanja Jennifer Lopez.

A kako nositi bijelo od glave do pete i izgledati fantastično, pogledajte u videokolumni Dreskod x Marko Grubnić.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju