Netom završeni Pariški tjedan mode svojim prisustvom uveličale su brojne svjetske zvijezde iz svih sfera zabavne industrije. Među njima je bila i Jennifer Lopez. Latino diva provela je nekoliko dana u Parizu i razgledala tri kolekcije.

Galerija Jennifer Lopez na pariškom Tjednu visoke mode 2024. - 1 Jennifer Lopez na reviji Elie Saaba Jennifer Lopez na reviji modne kuće Valentino +6 Jennifer Lopez u Parizu

Prvo je došla na reviju modne kuće Schiaparelli i oduševila u neočekivano avangardnoj kombinaciji u kakvoj je ne viđamo često. Zatim je u jednom danu odradila dvije revije - onu dizajnera Elie Saaba s kojim često surađuje te modne kuće Valentino čije je kreacije također nosila u svečanim prigodama.

Jennifer Lopez na reviji Elie Saaba Jennifer Lopez na reviji Elie Saaba (Foto: Profimedia)

Nakon Saabove revije snimljena je prilikom izlaska iz pariškog restorana Gigi. Od glave do pete bila je odjevena u njegove komade, prepoznatljivo romantične i u njezinom klasičnom stilu. Pritom je J.Lo pokazala da prozirna odjeća ne mora biti na granici dobrog ukusa.

Jennifer Lopez u Parizu, od glave do pete odjevena u komade s potpisom Elie Saaba Jennifer Lopez u Parizu, od glave do pete odjevena u komade s potpisom Elie Saaba (Foto: Profimedia)

Trend golih haljina i općenito golih odjevnih komada donio nam je brojna upitna modna izdanja. Iza ovih pojmova skrivaju se haljine i odjeća napravljena od materijala u boji kože koji stvaraju privid nagog tijela ili pak oni od prozirnih materijala koji uistinu otkrivaju tijelo.

Crveni tepisi pamte brojne fantastične gole haljine, ali i mnoga manje uspješna gola izdanja. Primjerice, manekenka Ngoc Trinh nije se proslavila odabirom haljine za premijeru filma A Hidden Life u Cannesu 2019. godine.

Haljina koju je Ngoc Trinh nosila u Cannesu 2019. bila je meta kritika Haljina koju je Ngoc Trinh nosila u Cannesu 2019. bila je meta kritika (Foto: Profimedia)

Konzervativniji ljubitelji mode smatraju da ovakav tip odjeće baš i nije primjeren za neke situacije, ali i oni potpuno liberalni zaključuju da je kod nošenja golih komada važno uskladiti se s prigodom i pogoditi kroj.

Jennifer Lopez u prozirnoj bluzi i suknji s potpisom Elie Saaba Jennifer Lopez u prozirnoj bluzi i suknji s potpisom Elie Saaba (Foto: Profimedia)

Tako, recimo, J.Lo definitivno ne bi poentirala da je za odlazak u restoran odjenula neku glamuroznu golu haljinu, ali zato je izgledala savršeno u Saabovoj prozirnoj suknji i bluzi s vezenim detaljima.

Ispod prozirnog kompleta decentno se naziralo donje rublje u nude nijansi, a Jennifer je odjevne komade nadopunila platformama i torbicom, također sa Saabovim potpisom.

Jennifer Lopez u Parizu Jennifer Lopez u Parizu (Foto: Profimedia)

Jennifer Lopez odjenula "prljave" traperice i dala blagoslov kontroverznom modnom trendu Jennifer Lopez odobrila trend naoko prljavih traperica Masha Popova, proljeće/ljeto 2023. Givenchy, proljeće/ljeto 2023. +4 Jennifer Lopez u šopingu

J.Lo dala blagoslov velikom jesenskom trendu - hoćete li vi nositi ove cipele? Salonke od trapera Traper-čizme u street style izdanju s Tjedna mode Traper-čizme u street style izdanju s Tjedna mode +7 Traper je posvuda, od glave do pete

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju