Sinoćnja Met Gala ponovno je okupila brojne zvijezde istančanog modnog ukusa, a među onima najistaknutijima, kao i uvijek, bila je pjevačica i glumica Jennifer Lopez.

Galerija Jennifer Lopez ponovno je ostavila snažan dojam Jennifer Lopez u Schiaparelli krecaciji Jennifer Lopez u Schiaparelli kreaciji s 2,5 milijuna kristala i perlica +0 Schiaparelli haljina imala je i šlep

Divna J Lo prošetala je tepihom prekrivenim stepenicama njujorškog Muzeja umjetnosti Metropolitan u zanosnoj "goloj" haljini s ukrasima od kamenčića i srebrnih perlica.

Upečatljiva haljina djelo je dizajnera Daniela Roseberryja te je riječ o Schiaparelli haute couture komadu koji ima dramatičan skulpturalni dekolte čiji su se elementi poput grana širili po tkanini koja je obavijala Jenniferino tijelo.

Jennifer Lopez u Schiaparelli krecaciji Jennifer Lopez u Schiaparelli krecaciji (Foto: Profimedia)

Prozirna tkanina prekrivena je s više od 2,5 milijuna perlica i kristala napravljenih od srebrne folije koji na zanimljiv način otkrivaju taman toliko koliko je potrebno da dojam ostane decentan i elegantan. Oko stopala širio joj se šlep, također s uzorkom grana. Tako je J Lo haljinom odlično popratila temu ovogodišnje Met Gale – Garden of Time.

Za spektakularan je odjevni komad trebalo više od 800 sati ručnog vezenja, a latino diva ju je spojila sa svilenkastim štiklama otvorenih prstiju boje šampanjca, masivnom dijamantnom ogrlicom u obliku ptice, dijamantnim narukvicama i naušnicama i svilenkastom clutch torbicom.

Jennifer Lopez u Schiaparelli kreaciji s 2,5 milijuna kristala i perlica Jennifer Lopez u Schiaparelli kreaciji s 2,5 milijuna kristala i perlica (Foto: Profimedia)

Frizura joj je bila oblikovana u punđu nalik na čvor, a make-up u skladu sa zlaćanim i sjajnim tonovima cijele kombinacije.

Jennifer Lopez u haljini za koju je trebalo napraviti mjesta na tepihu Met Gale Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 2 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 3 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 5 +3 Jennifer Lopez u Ralph Laurenu na Met Gali 2023. - 6

20 senzacionalnih izdanja u kojima Jennifer Lopez izgleda poput božice Jennifer Lopez Jennifer Lopez na snimanju za časopis InStyle 2018. godine Bennifer na Filmskom festivalu u Veneciji +10 Jennifer Lopez na Tribeca film festivalu - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju