Novi dan - nove fotografije Jennifer Lopez u obilasku trgovina s namještajem. Latinodiva i dalje je preokupirana uređenjem svoga novog doma koji je kupila sa suprugom Benom Affleckom i u njega se uselila na samom početku lipnja ove godine.

Galerija Jennifer Lopez u širokim trapericama - 1 Jennifer Lopez u širokim trapericama - 2 Jennifer Lopez u širokim trapericama - 3 +8 Jennifer Lopez u širokim trapericama - 4

S obzirom na to da na imanju veličine 5,2 hektara ima glavnu dvokatnu rezidenciju s 12 spavaćih soba, 24 kupaonice, nekoliko kuhinja i dnevnih soba, ali i kuću za goste te dodatni prostor za osoblje, nije ni čudno što posljednjih tjedana većinu vremena provodi u razgledavanju namještaja.

Ovaj put paparazzi su je snimili tijekom obilaska popularne losanđeleske prodavaonice antiknog namještaja Big Daddy's Antiques.

Jennifer Lopez u širokim trapericama ravnog kroja Jennifer Lopez u širokim trapericama ravnog kroja (Foto: Profimedia)

Sudeći prema njezinoj odjevnoj kombinaciji, nekadašnja kraljica skinny traperica odbacila je uske modele i potpuno se okrenula širima. Jennifer već godinama preferira šire modele traperica, ali u posljednje vrijeme sve je jasnije da se stvarno zasitila skinny varijante.

U njima je već dugo nismo vidjeli i u gotovo svim prigodama u kojima je posljednjih mjeseci birala traperice nosila je model sa širokim nogavicama ravnog kroja. Obožavateljicama skinny traperica koje vole pripijene modele ovakav tip traperica zasigurno nije omiljen.

Jennifer Lopez u obilasku trgovine s antiknim namještajem Jennifer Lopez u obilasku trgovine s antiknim namještajem (Foto: Profimedia)

J.Lo ih kombinira u razne odjevne komade, od ležernijih do elegantnijih, a eksperimentira i po pitanju obuće, pa tako svoj novi omiljen model traperica nosi i uz obične tenisice i uz vrtoglave platforme.

Jeste li se zasitili skinny traperica?

glasova:

Za posljednji izlazak odabrala je tenisice modnog brenda Nike, kratak pamučni top u bijeloj boji i minijaturnu torbicu s potpisom brenda Jacquemus. Zavirite u galeriju i razgledajte samo mali dio nedavnih modnih izdanja u kojima J.Lo nosi široke traperice.

Jennifer Lopez u širokim trapericama - 5 Jennifer Lopez u širokim trapericama - 5 (Foto: Profimedia)

Top ili flop? Ove cipele samo Jennifer Lopez može isfurati usred ljeta Jennifer Lopez i kći Emme u Los Angelesu Jennifer Lopez Jennifer Lopez nosi gležnjače s kristalima iz zajedničke kolekcije Timberlanda i Jimmyja Chooa +4 Torbica Le Chiquito brenda Jacquemus

20 senzacionalnih izdanja u kojima Jennifer Lopez izgleda poput božice Jennifer Lopez Jennifer Lopez na snimanju za časopis InStyle 2018. godine Bennifer na Filmskom festivalu u Veneciji +11 Jennifer Lopez na Tribeca film festivalu - 5

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju