Sasvim očekivano, ovih dana priča se isključivo o našim nogometnim reprezentativcima. I dok neki raspravljaju o kvaliteti njihove igre, mi smo se odlučili pozabaviti drugačijim temama.

Galerija Prema mišljenju čitateljica našeg portala, Danijel Subašić ima presladak osmijeh Danijel Subašić Danijel Subašić +2 Danijel Subašić U našoj anketi pitali smo vas tko je najzgodniji reprezentativac, a do sada je na to pitanje odgovorilo više od 32 tisuće žena.

Prema mišljenju većine, titula mistera reprezentacije pripada Dejanu Lovrenu, a na drugom mjestu po broju glasova nalazi se Ante Rebić.

Naše čitateljice s pravom su se zapitale zašto među 11 ponuđenih imena u anketi nema Danijela Subašića. Svoj propust priznajemo i pokušat ćemo ga nadoknaditi galerijom njegovih fotografija koje će sigurno razveseliti sve obožavateljice našeg vratara.
Danijel Subašić Danijel Subašić (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)
Mnoge čitateljice portala Zadovoljna.hr kao njegov najveći adut izdvojile su sladak osmijeh pa Danijelu odmah dodjeljujemo titulu reprezentativca s najljepšim osmijehom - bez ikakve ankete.

Svoju partnericu Antoniju Bozzo s kojom je u vezi već 16 godina sigurno je osvojio i osmijehom, ali i smislom za humor. Moja žena najbolji golman, sve mi brani, napisao je duhoviti Danijel na svom Instagram profile nakon fenomenalne pobjede nad Rusijom i nasmijao cijelu Hrvatsku.

Sve o Svjetskom prvenstvu u Rusiji saznajte na portalu Gol.hr.

 

A post shared by Danijel Subasic (@danijel.subasic) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju