Sasvim očekivano, ovih dana priča se isključivo o našim nogometnim reprezentativcima. I dok neki raspravljaju o kvaliteti njihove igre, mi smo se odlučili pozabaviti drugačijim temama.

U našoj anketi pitali smo vas tko je najzgodniji reprezentativac, a do sada je na to pitanje odgovorilo više od 32 tisuće žena.

Prema mišljenju većine, titula mistera reprezentacije pripada Dejanu Lovrenu, a na drugom mjestu po broju glasova nalazi se Ante Rebić.

Naše čitateljice s pravom su se zapitale zašto među 11 ponuđenih imena u anketi nema Danijela Subašića. Svoj propust priznajemo i pokušat ćemo ga nadoknaditi galerijom njegovih fotografija koje će sigurno razveseliti sve obožavateljice našeg vratara.

Mnoge čitateljice portala Zadovoljna.hr kao njegov najveći adut izdvojile su sladak osmijeh pa Danijelu odmah dodjeljujemo titulu reprezentativca s najljepšim osmijehom - bez ikakve ankete.

Svoju partnericu Antoniju Bozzo s kojom je u vezi već 16 godina sigurno je osvojio i osmijehom, ali i smislom za humor. Moja žena najbolji golman, sve mi brani, napisao je duhoviti Danijel na svom Instagram profile nakon fenomenalne pobjede nad Rusijom i nasmijao cijelu Hrvatsku.

Sve o Svjetskom prvenstvu u Rusiji saznajte na portalu Gol.hr.

 

A post shared by Danijel Subasic (@danijel.subasic) on

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju