Deichmann je predstavio novu kolekciju obuće i modnih dodataka koje jedva čekamo prošetati gradom

Galerija PR PR PR +3 PR

Zagreb, 06. 10. 2022. – Nova Deichmann kolekcija sadrži trendi komade za predstojeću sezonu, a predstavljena je jučer u šarmantnom zagrebačkom baru Lemon Market. Uz predivne kombinacije hrvatske influencerice i Deichmann blogerice Matee Miljan Rafaj predstavljeni su ovogodišnji popularni modeli i trendovi, koje su s veseljem pozdravile i ostale hrvatske influencerice.

PR PR Foto: PR


Tenisice u neutralnim tonovima poput bež ili prljavo bijele s povišenim ili klasičnim potplatom ove će sezone biti neizostavni komad modnih kombinacija. Iz sezone u sezonu sve su popularnije loaferice, bilo da je riječ o elegantnim, klasičnim ili odvažnijim, chunky modelima. Čizme će i ove godine pokoriti zimske mjesece, a posebno će se istaknuti one u boji kao i svi modeli s detaljima kao što je mini torbica ili lanac. Za opuštene kombinacije, tu je kolekcija gležnjača te čizme toplih, čokoladnih nijansi koje će nas grijati cijele zime, a uklopit će se u svakodnevne i posebne prigode.


U ovogodišnjoj jesensko-zimskoj kolekciji uz klasičnu paletu tamnih boja stižu i modeli u bojama koje će poželjeti svi pratitelji modnih trendova. Jedan koji se u velikom stilu vraća na modnu špicu su i balerinke. Obožavatelji elegancije odabrat će klasične modele, dok će oni odvažniji birati one s ukrasnim kopčama, lancima ili s neobičnim uzorcima.

PR PR Foto: PR


Iako na samu pomisao zime najčešće razmišljamo o gležnjačama i čizmama, za posebne prigode ipak biramo svečanije i ženstvenije komade. Klasični modeli salonki u ružičastoj, kraljevsko plavoj ili pak moćnoj crnoj bit će rješenje za večernji izlazak ili važan poslovni sastanak.


Trend koji se pojavio i osvojio sve trendseterice su jastuk-torbe koje svojim mekanim materijalom podsjećaju na paperjaste oblake u koje pospremamo sve stvari bez kojih ne možemo zamisliti dan. Za one koji vole igrati na sigurno nova kolekcija donosi torbe svih veličina zagasitih boja poput smeđe i crne te razne sportske torbe, koje su neizostavan dio prilikom svakog odlaska u teretanu ili šetnju gradom.

PR PR Foto: PR

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju