Granice između muške i ženske mode izbrisane su davnih dana, a dobro odijelo postalo je omiljeni as iz rukava mnogim ženama koje žele ostaviti snažan dojam.

Galerija Zara sako i hlače od 380 kuna (Foto: ZARA) - 5 Zara sako i hlače od 380 kuna (Foto: ZARA) - 4 Zara sako i hlače od 380 kuna (Foto: ZARA) - 6 +6 Zara sako i hlače od 380 kuna (Foto: ZARA) - 2

I prva dama SAD-a više je nego jednom za susrete s državnicima umjesto uobičajenih haljina izabrala upečatljiva odijela.

Melania Trump nije jedina koja se voli inspirirati muškom garderobom. U klasičnim crnim odijelima svojedobno su zablistale i prijateljice Eva Longoria i Victoria Beckham.

Prošli mjesec sve granice između muške i ženske mode izbrisala je glumica Blake Lively kada se na filmskoj premijeri pojavila u odijelu i dolčeviti modne kuće Givenchy iz njihove muške haute couture kolekcije za jesen/zimu 2018./2019. godine.

A nošenje odijela već dugo nije rezervirano samo za poslovne i svečane prilike pa ono uz dobre tenisice postaje ležerna svakodnevna kombinacija.

Biste li nosili odijelo u svečanim prigodama?

glasova:

Ne čudi zato da se u sve većem broju ormara nalazi barem jedan ovakav komplet, a ako ste među onima koje tek razmišljaju o kupnji odijela ili biste u svoju kolekciju dodale još jedno, Zara u trenutačnoj ponudi ima komplet od 379,80 kuna.

Dolazi u tri boje - ružičastoj, plavoj i klasičnoj crnoj.

Hlače srednje visine struka, s rasporima na donjem dijelu nogavica i džepovima sprijeda i straga koštaju 149,90 kuna, dok sako dugih rukava s reverima i ovratnikom te obrubljenim džepovima košta 229,90 kuna.

Osim što ćete nošenjem odijela ostaviti snažan dojam, ono ima još jedan plus - svaki dio možete kombinirati i zasebno pa će sako jednako odlično izgledati na traperice i bijeli T-shirt, dok će za hlače biti dovoljna i košulja.

Ako vam nedostaje inspiracije pogledajte kako kultna muška kombinacija izgleda u ženstvenoj interpretaciji američke prve dame.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju