Za razliku od mnogih slavnih dama koje i u slobodno vrijeme nose vrtoglave štikle, Jessica Alba u svakodnevnim prigodama izbjegava visoke potpetice.

Galerija Jessica Alba Jessica Alba Gležnjače Jessice Albe +0 Jessica Alba
Američka glumica i poduzetnica umjesto njih radije bira ležerniju obuću, a u posljednje vrijeme često nosi i modele s debelim đonom koji baš poput potpetica osiguravaju efekt produljivanja figure, ali ipak su znatno udobniji od štikli.
Gležnjače Jessice Albe Gležnjače Jessice Albe (Foto: Profimedia)
Tako je prilikom posjeta jednom losanđeleskom restoranu nosila model gležnjača koje na anglosaksonskom području nazivaju "chunky" cipelama (u slobodnom prijevodu debeljuškaste cipele).
Gležnjače s tankom potpeticom iz hrvatskih trgovina 2019. - 9 10 modela gležnjača koje proljepšavaju noge u trapericama ili haljinama

Srebrne štikle brenda Ego Preporučio Vogue: 10 modela cipela koje ovog proljeća nećemo moći izbjeći
Možda na prvi pogled ove pomalo robusne cipele ne izgledaju baš najbolje, ali dobar su odabir za sve one koji svojoj figuri žele dodati koji centimetar visine.

Pritom valja voditi računa o njihovoj težini. Ortopedi preporučuju da biramo modele čiji je đon napravljen od lagane gume jer nošenje teških cipela šteti našim stopalima i kralježnici.
Jessica Alba Jessica Alba (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju