Jessica Alba s kolegicom Gabrielle Union pojavila se na predstavljanju njihove nove kriminalističke serije L.A. Finest u Madridu. Američka glumica i poduzetnica na španjolskom crvenom tepihu pojavila se u zanimljivom modnom izdanju.

Galerija

Kratku tirkiznu košulju francuskog dizajnera Azzedinea Alaïa sparila je s lepršavom ljetnom suknjom istoga brenda. Točnije, odabrala je laskavi crno-bijeli model A-kroja s vodoravnim prugama koji vizualno stanjuje struk i povećava bokove, odnosno stvara figuru pješčanog sata.

Suknje A-kroja - 5
Suknja A-kroja Azzedinea Alaia vizualno stanjuje struk, a cijena joj je oko 11.000 kuna (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ljubiteljica štikli za ovu je priliku odabrala kožnate sandale Jimmyja Chooa s platformom od 12,5 centimetara u kojima se kretala i pozirala bez ikakvih problema. Izdanje je dopunila odgovarajućom mini torbicom te s nešto efektnog nakita.

Jessica Alba - 3
Jessica Alba u zanimljivom ljetnom izdanju koji je privukao mnoge poglede (Foto: Getty Images)

Zavirili smo u hrvatske trgovine i pronašli nekoliko suknji A-kroja po uzoru na Jessicu Albu koje vizualno stvaraju tijelo u obliku pješčanog sata.

Pogledajte i:

Ljetne "gležnjače": 15 modela popularnih sandala s visokom potpeticom