Na premijeri svoje nove kriminalističke serije "Candy" glumica Jessica Biel pojavila se u bijelom od glave do pete. Jednostavna, a efektna kombinacija bila je jedna od onih koje se rado kopiraju u toplijem dijelu godine.

Galerija Bijela kombinacija Jessice Biel - 3 Bijela kombinacija Jessice Biel - 1 Bijela kombinacija Jessice Biel - 4 +7 Bijela kombinacija Jessice Biel - 2

Bijeli crop-top bez rukava sparila je s voluminoznim bijelim hlačama visokog struka s neravnim rubovima, koje su u potpunosti prekrivale njezinu obuću. Hlače su dio kolekcije modne kuće Giambattista Valli.

Jednostavnu bijelu kombinaciju začinila je komadima zlatnog nakita, a valovita kosa bila je točna na "i" izgleda kao stvorenog za proljetne i ljetne dane.

Bijela kombinacija Jessice Biel - 1 Bijela kombinacija Jessice Biel - 1 (Foto: Profimedia)

Bijele hlače model su, naime, kojeg se mnoge dame ne odriču ni u najtoplijem dijelu godine. Čak i kada haljine i suknje preuzmu vodeću ulogu u modnim kombinacijama, bijele hlače ostaju onaj elegantni i svestrani komad koji savršeno funkcionira kao dio ležernih, ali i svečanih izdanja.

Sheego (About You), 605 kn Jennifer Lopez: Veliki povratak modela hlača koje mnogi nazivaju najudobnijima

Po uzoru na modni odabir Jessice Biel, u našoj galeriji izdvojili smo dio trenutne ponude bijelih hlača širokih nogavica.

Bershka, 159,90 kn Bershka, 159,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju