Jill i Joe Biden posjetili su saveznu državu Kentucky koju su pogodile velike poplave. Američki predsjednik i prva dama obišli su pogođeno područje i obitelji čije su kuće uništene u poplavi. Sada ih čeka obnova, a posjet predsjedničkog para stanovnicama je dao nadu da će njihovi domovi brzo biti obnovljeni.

Galerija Jill Biden u prugastoj košulji haljini i špagericama na punu petu - 1 Jill Biden u prugastoj košulji haljini i špagericama na punu petu - 6 Jill Biden u prugastoj košulji haljini i špagericama na punu petu +2 Jill Biden pomogla je u razvrstavanju donirane odjeće

Prva dama Jill Biden posjetila je i osnovnu školu u Lost Creeku u Kentuckyju gdje je pomogla u razvrstavanju donirane odjeće koja se skuplja za stanovnike koji su u poplavama ostali bez domova.

Sukladno prigodi, Jill Biden odabrala je i odjevnu kombinaciju, stilski nenametljivu i decentnu. Nosila je popularan kroj košulje haljine midi dužine u kombinaciji bijele i tamnoplavih pruga. Haljina se kopča po čitavoj duljini te ima duge rukave, dok je struk dodatno naglašen pojasom na vezanje.

Jill Biden u cvjetnoj haljini na pikniku u bijeloj kući - 1 Jill Biden: Model haljine koji vole nositi žene XS i XL veličine

Jill Biden u cvjetnoj haljini na proslavi Dana nezavisnosti - 6 Jill Biden: Šarena cvjetna haljina i crvene štikle za proslavu Dana nezavisnosti

Riječ je o modelu haljine koji laska ženskoj figuri, a jednako dobro izgleda i kada se nosi uz visoke potpetice i tenisice, naročito uz bijele modele koji svakom stajlingu daju dozu sportske elegancije. Prugastu hljinu Jill Biden spojila je s tamnoplavim špagericama na putu petu i vezanjem oko gležnja.

Jill Biden u prugastoj košulji haljini i špagericama na punu petu - 2 Jill Biden u prugastoj košulji haljini i špagericama na punu petu (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju