Jill i Joe Biden sudjelovali su u obilježavanju memorijalnog dana Nacionalne mirovne garde u Washingtonu. To je 41. po redu obilježavanje toga dana u kojem sudjeluje poseban red američike policije zvan nacionalni bratski red policije.

Galerija Jill Biden u kostimu i salonkama - 3 Jill Biden u kostimu i salonkama - 5 Jill Biden u kostimu i salonkama - 1 +1 Jill Biden u kostimu s peplumom i salonkama

Američki predsjednički par sudjelovao je u ceremoniji kojoj su nazočili i drugi visoki dužnosnici. Pri odabiru stajlinga za tu prigodu Jill Biden držala se dress codea u decentnoj i elegantnoj odjevnoj kombinaciji.

Jill Biden u kostimu i salonkama - 4 Jill Biden u kostimu s peplumom i salonkama (Foto: AFP)

Prva dama SAD-a odjenula je crni kostim s bijelim crtama sačinjen od uže suknje dužine do koljena koja sa strane ima dvije bijele crte. Gornji dio kostima krojen je u obliku topa s peplumom, detalja u obliku volana koji lijepo oblikuje struk. I na gornjem dijelu kostima nalaze se bijele crte, na predjelu struka, na rubovima i s bočne strane.

Jill Biden ljubiteljica je elegantnih modnih kombinacija Jill Biden: Čipkasta haljina za isticanje ženstvene figure prve dame

Slika nije dostupna Jill Biden: Visoke čizme koje tako dobro izgledaju uz minicu i skinny hlače

Elegantan kostim Jill je spojila s cipelama s kojima se jednostavno ne može pogriješiti, crnim salonkama s visokom tankom potpeticom. Decentan nakit podigao je outfit za koji Jill Biden zaslužuje čvrstu modnu peticu.

Jill Biden u kostimu i salonkama - 2 Jill Biden u kostimu s peplumom (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju