Jill Biden ljubiteljica je dizajnerskih cipela. U njezinu ormaru nalaze se raznovrsni modeli – od Jimmya Chooa preko Stuarta Weitzmana do Prade, a posebno voli cipele s potpisom modne kuće Christian Dior koje često nosi.

Galerija

Ne čudi stoga što je odabrala i Diorove ljetne sandale za službeni posjet Nacionalnom institutu za alergije i zarazne bolesti u New Yorku s dr. Anthonyjem Faucijem, gdje je pozivala Amerikance da se cijepe protiv koronavirusa.

Jill Biden plijenila je pažnju u otmjenoj modnoj kombinaciji kojom su dominirale upravo sandale J'Adior uskog špica i otvorenih peta. Riječ je o svojevrsnoj verziji takozvanih slingback sandala s cvjetnim (Mille Fleurs) uzorkom koje se mogu kupiti po cijeni od 1150 američkih dolara, odnosno oko 7000 kuna.

J\'Adior Slingback Pump Multicolor Mille Fleurs, 7080 kn
J\'Adior Slingback Pump Multicolor Mille Fleurs, 7080 kn (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Ljetni model cipela nije privlačio pažnju samo zbog svojeg odvažnog uzorka i pamučne tkanine koje prekriva gornji dio već i zbog iskrivljene potpetice od 6,5 centimetara koju je nemoguće ne zamijetiti.

Cipele su u drugi plan bacile i damsku haljinu do iznad koljena u prekrasnoj boji lavande, koju je prva dama sparila s bijelim strukiranim sakoom. Izdanje je zaokružila chunky narukvicom i ogrlicom ukrašenom biserima.

Jill Biden u Diorovim štiklama - 2
Jill Biden u Diorovim štiklama - 2 (Foto: Afp)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju