Jill Biden otputovala je u San José, glavni grad Kostarike gdje je posjetila mjesni društveni centar Casa Joaquin Gutierrez. Ondje se susrela s Carlom Ortegom, voditeljicom programa Ureda američkog veleposlanstva za međunarodne narkotike i poslove provođenja zakona te Cynthijom Telles, američkom ambasadoricom u Kostariki.

Galerija Jill Biden - 7 Jill Biden - 3 Jill Biden - 5 +3 Jill Biden posjetila je mjesni društveni centar Casa Joaquin Gutierrez u San Joseu, glavnom gradu Kostarike

Prva dama SAD-a pogledala je i demonstraciju ženskog taekwondoa te se upoznala s radom društvenog centra Casa Joaquin Gutierrez. Za poslovni put u Kostariku Jill Biden odabrala je profinjenu proljetnu odjevnu kombinaciju.

Jill Biden - 3 Jill Biden u lila odijelu i špagericama s platformom (Foto: AFP)

Odabir prve dame bilo je odijelo u nježnoj lila nijansi sačinjeno od dužeg sakoa klasičnog kroja s jednim gumbom i hlača ravnih nogavica s crtom dužine do gležnja. Sako je podigla brošem u obliku bijelog cvijeta s metalnim kamenom u sredini, a ispod njega nosila je bijelu bluzu.

Jill Biden - 2 Jill Biden posjetila je mjesni društveni centar Casa Joaquin Gutierrez u San Joseu, glavnom gradu Kostarike (Foto: AFP)

I izborom obuće Jill Biden privukla je pažnju, a riječ je o crnim špagericama s platformom i vezanjem oko gležnja. Takav model špagerica lijepo izdužuje noge i čitavu figuru, a savršen su odabir za vruće dane i ljeto koje je pred nama te lako zamjenjuju klasične visoke potpetice u prilikama kada biramo ženstvenost i eleganciju.

Jill Biden u kostimu i salonkama - 3 Jill Biden: Detalj koji oblikuje struk, a vole ga žene i XS i XL veličina

Jill Biden ljubiteljica je elegantnih modnih kombinacija Jill Biden: Čipkasta haljina za isticanje ženstvene figure prve dame

Outfit za posjet Kostariki američka prva dama finiširala je s više tankih ogrlica i oblim naušnicama.

Jill Biden - 1 Jill Biden posjetila je mjesni društveni centar Casa Joaquin Gutierrez u San Joseu, glavnom gradu Kostarike (Foto: AFP)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju