Istra je savršeno mjesto za punjenje baterija prije jeseni, a kada se to magično okruženje spoji s jogom, pilatesom i meditacijom, možemo reći samo jedno – želimo biti ondje.

U okružju luksuznog botique hotela Villa Stefanija u istarskoj Punteri zaljubljenici u jogu, pilates i meditaciju, ili oni koji tek žele naučiti ponešto o tom području, doći će na svoje u rujnu, u vrijeme kada je u Istri ujedno i najljepše.

Čitav je raspored pažljivo pripremljen za goste, i to tako da imaju savršen omjer opuštanja, uživanja i istraživanja kraja u kojem se nalaze.

Za one koji odluče posvetiti sebi tjedan dana, i to od 14. do 21. rujna, svako će jutro započeti jogom, a nastaviti se doručkom. Popodneva su rezervirana za učenje o jogi, pilatesu i mediaciji, slobodne aktivnosti, ali i istraživanje krajolika.

Naime, u taj su paket uključeni posjeti Nacionalnom parku Brijuni, Parku prirode Učka i autohtonoj istarskoj vinariji.

Balasana - položaj djeteta Menstrualni bolovi: I nekoliko minuta joge dovoljno je za njihovo ublažavanje

Slika nije dostupna Praktični savjeti za početnike: Naučite meditirati bilo kad i bilo gdje

Kako su riječi naše najjače oruđe, nije zanemaren ni taj dio. Štoviše, tijekom tri večeri odvijaju se radionice pripovijedanja koje mogu inspirirati različite kategorije ljudi.

Bilo da imamo vlastitu tvrtku, bavimo se pisanjem, sami držimo radionice ili smo dio korporacije, kreiranje i pričanje priča ključno je za uspjeh, u skladu sa zakonitostima pojedinog posla. Možda je baš to potrebno da nas prene i da u jesen uronimo punim plućima

Upravo je zato to savršen način na koji ćemo suptilno primiti i poruke potrebne za povratak na posao, ali i napuniti baterije svoje duše i tijela, i to u vili u kakvu bismo se odmah preselili.

Za više informacija o ovom jedinstvenom iskustvu, možete se obratiti Ani Faber na faber.ana@gmail.com.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju