Božić je sve bliže. Do blagdana kojem se većina nas raduje više nego ijednom drugom ostalo je točno 50 dana.

Galerija Božić H&M Home, 12,99 eura Šalica s motivom iz 'Prijatelja', Amazon.de 32 eura +2 IKEA, mirisna svijeća u zlatnoj limenci, 3,30 eura

Još malo i grad će biti u blagdanskom raspoloženju (možda ne kao prijašnjih godina, ali božićna čarolija sigurno će se osjetiti), na radijskim postajama zavrtjet će se božićne pjesme, police trgovina već se polako pune ukrasima, a s pripremama za Božić nikad nije prerano početi.

Neki među nama već su kupili prve ukrase i na YouTubeu upalili pokoji božićni hit.

Šalica s motivom iz 'Prijatelja', Amazon.de 32 eura Šalica s motivom iz 'Prijatelja', Amazon.de 32 eura (Foto: zadovoljna,hr)

Za koji dan više neće biti potrebe za skrivanjem jer odavno se ne čeka 12. mjesec za početak uživanja u božićnom duhu i kupnju svega potrebnog da naš dom tog 25. prosinca zablista u punom sjaju. Sinsay LED svjetiljka 12,99 eura Sinsay LED svjetiljka 12,99 eura (Foto: zadovoljna,hr)

Neki vole svoja drvca i dom ukrasiti jednom bojom, drugi se odlučuju za šarenilo. Kojoj god skupini da pripadate, izbor je velik i ako krenete na vrijeme, nema straha za izgled vaše kuće ili stana.

Za vas smo izdvojili ponudu ukrasa u hrvatskim i online trgovinama koje možete pogledati u galeriji na početku teksta. Neka božićne radosti počnu!

IKEA, mirisna svijeća u zlatnoj limenci, 3,30 eura IKEA, mirisna svijeća u zlatnoj limenci, 3,30 eura (Foto: IKEA)

15 ideja kako lampice mogu ostati u domu i nakon blagdana Lampice Lampice Lampice +12 Lampice

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju