Božić je sve bliže. Do blagdana kojem se većina nas raduje više nego ijednom drugom ostalo je točno 50 dana.

Galerija Božić Ukrasni zvončići, Zara Home, 49 kn Ukras koji svijetli, Jysk, 37,50 kn +3 Svjetleći ukras u obliku zvijezde, NEXT, 25 funti

Još malo i grad će biti u blagdanskom raspoloženju (možda ne kao prijašnjih godina, ali božićna čarolija sigurno će se osjetiti), na radijskim postajama zavrtjet će se božićne pjesme, police trgovina već se polako pune ukrasima, a s pripremama za Božić nikad nije prerano početi.

Neki među nama već su kupili prve ukrase i na YouTubeu upalili pokoji božićni hit.

Ukras za bor u obliku šalice iz kafića Central Perk iz serije 'Prijatelji' Ukras za bor u obliku šalice iz kafića Central Perk iz serije 'Prijatelji' (Foto: www.asos.com)

Za koji dan više neće biti potrebe za skrivanjem jer odavno se ne čeka 12. mjesec za početak uživanja u božićnom duhu i kupnju svega potrebnog da naš dom tog 25. prosinca zasja u punom sjaju.

Neki vole svoja drvca i dom ukrasiti jednom bojom, drugi se odlučuju za šarenilo. Kojoj god skupini da pripadate, izbor je velik i ako krenete na vrijeme, nema straha za izgled vaše kuće ili stana.

12 ideja zbog kojih ćete božićne lampice željeti staviti i ranije nego inače Ideje za ukrašavanje doma s lampicama Ideje za ukrašavanje doma s lampicama - 6 Ideje za ukrašavanje doma s lampicama - 7 +10 Ideje za ukrašavanje doma s lampicama - 2

Za vas smo izdvojili ponudu ukrasa u hrvatskim i online trgovinama koje možete pogledati u galeriji na početku teksta. Neka božićne radosti počnu!

Jastučnica, Sinsay, 49,90 kn Jastučnica, Sinsay, 49,90 kn (Foto: Zadovoljna.hr)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju