Zima još pokazuje svoje zube, no početak ožujka najavljuje skori dolazak proljeća i ljepšeg vremena. A kada sunčaniji i topliji dani dođu, više ćemo nositi haljine, naročito omiljene midi modele, kakav je za svoj street style odabrala i zgodna smeđokosa dama iz centra Zagreba.

Galerija Street style brineta iz centra Zagreba u zelenoj haljini - 2 Street style brineta iz centra Zagreba u zelenoj haljini - 1 Street style brineta iz centra Zagreba u zelenoj haljini - 3 +7 H&M, 47 eura

Prije ovog zahladnjenja, dok je vrijeme bilo sličnije proljetnom nego zimskom, u središtu Zagreba fotografirana je ova brineta koja nam je privukla pažnju. Svoj street style složila je od jednostavnih, a opet upečatljivih modnih komada koji se mogu naći u mnogim ženskim garderobama.

Takav komad zasigurno je i haljina koju je odabrala, midi model koji laska ženama i putenije i sitnije figure. Haljina ima V-izrez i vezanje u stilu korzeta na predjelu struka. Takve haljine lepršavog donjeg dijela osnova su mnogih ženskih garderoba te se lako mogu kombinirati uz razne druge komade i modne detalje. Ova street stylerica držala se maksimalne jednostavnosti te ju je kombinirala uz dugački crni kaput oversized kroja i crne čizme s debljom potpeticom.

Street style brineta iz centra Zagreba u zelenoj haljini - 1 Street style brineta iz centra Zagreba u zelenoj midi haljini (Foto: Josip Moler/Cropix)

Od modnih dodataka odabrala je torbicu u kombinaciji svjetlije i tamnije nijanse smeđe boje sa zlatnim lancem te tanki zlatni lančić s malim privjeskom. Osvojili su nas i njezina gusta, lagano valovita kosa koju je nosila raspuštenu te lijepo lice bez, kako se čini, imalo šminke.

Hulahopke dame iz centra Zagreba savršen su par crnoj mini suknji Zagrebačko street style izdanje Zagrebačko street style izdanje - 3 Zagrebačko street style izdanje - 4 +0 Zagrebačko street style izdanje

Kombinacija ljepotice iz centra Zagreba stvorena za isticanje putene figure Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 4 Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 1 Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 3 +3 Street style putene ljepotice iz centra Zagreba - 2

Inspirirani stilom zgodne street stylerice iz Zagreba, potražili smo zelene midi haljine u trgovinama, a osam izdvojenih modela pronađite u fotogaleriji na početku teksta.

C&A, 49,99 eura C&A, 49,99 eura (Foto: Internetska stranica trgovine)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju