Julia Roberts bila je gošća na 28. dodjeli nagrada Critics' Choice Awards održanoj u Los Angelesu. Julia je bila nominirana za najbolju glumicu u mini seriji "Gaslit", koja donosi moderni pogled na politički skandal Watergate iz 1970-ih, koji se usredotočuje na još neispričane priče i zaboravljene likove tog vremena.

Galerija Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards - 3 Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards - 5 Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards - 1 +2 Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards

U seriji "Gaslit" Julia Roberts glumi glavnu junakinju Marthu Mitchell, istaknutu članicu vašingtonskih društvenih krugova i suprugu tadašnjeg državnog odvjetnika Johna Mitchella, koja je bila poznata kao tračerica te se redovito pojavljivala u medijima, na naslovnicama časopisa i u TV emisijama.

Serija prikazuje kako je Mitchell bila jedna od prvih koja je otkrila skandal Watergate nakon što je čula razgovore svojeg supruga i namjeravala je s tom viješću izaći u novine.

Na crvenom tepihu 28. dodjele nagrada Critics' Choice Awards u Los Angelesu Julia Roberts bila je oličenje elegancije u crnoj haljini modne kuće Schiaparelli, koju je osnovala talijanska dizajnerica Elsa Schiaparelli. Ne jednostavnoj, a opet glamuroznoj kreaciji ističe se šlep, dok je gornji dio ukrašen zlatnim nitima koje se nalaze i na rukavima te tako čitav dojam čine još efektnijim.

Julia Roberts: Efektne gležnjače koje bi popravile i najdosadniju kombinaciju Julia Roberts Julia Roberts Julia Roberts +0 Efektne gležnjače Julije Roberts

Julia Roberts: Nepogrešiva maksi haljina za mrak izdanje zgodne žene Julia Roberts na londonskoj premijeri novog filma Ticket to Paradise - 2 Julia Roberts na londonskoj premijeri novog filma Ticket to Paradise - 3 Julia Roberts na londonskoj premijeri novog filma Ticket to Paradise - 4 +1 Julia Roberts na londonskoj premijeri novog filma Ticket to Paradise - 5

Uz takvu toaletu dovoljno je tek malo nakita, a Julia je outfit upotpunila prstenjem draguljarske kuće Chopard i decentnim make-upom, dok je kosu nosila raspuštenu s blagim valovima. Za još jedno sjajno izdanje Julije Roberts na crvenom tepihu zaslužna je stilistica Elizabeth Stewart.

Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards - 6 Julia Roberts u haljini modne kuće Schiaparelli na dodjeli nagrada Critics' Choice Awards (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju