Glumica Julia Roberts više je puta dokazala da u svoje slobodno vrijeme bira maksimalno udobne i ležerne odjevne kombinacije.

Galerija Julia Roberts Ležerno izdanje Julie Roberts - 2 Ležerno izdanje Julie Roberts - 1 +0 Anatomske natikače omiljen su izbor žena diljem svijeta

Američka filmska diva na crvenom tepihu redovito oduševljava svojim kombinacijama, ali čim se ugase svjela reflektora, bira ležerne odjevne komade.

Točno takve komade 51-godišnja glumica na sebi je imala i u srijedu kada su je fotografi snimili kako odlazi po kavu. Na sebi je imala majicu kratkih rukava i vojničke ili takozvane "cargo" hlače maslinasto zelene boje, a kada je u pitanju obuća, njezin odabir bio je posebno udoban.

Mila Kunis Mila Kunis: Natikače zbog kojih bi se neke žene uvrijedile, a druge oduševile

Pippa Middleton Pippa Middleton: Nespretne natikače u kojima nije lako hodati

Glumica je, naime, nosila popularne ortopedske natikače marke Birkenstock koje žene diljem svijeta biraju upravo zbog njihove udobnosti pa su vrlo čest prizor ljeti. Odabrala je model u narančastoj boji s dva remena.

Osim što su udobne, anatomske natikače dolaze u cijelom nizu boja i uzoraka pa se savršeno uklapaju uz omiljene ljetne komade i čest su prizor i na hrvatskim ulicama.

Ležerno izdanje Julie Roberts - 2 Za šetnju gradom glumica je odabarala zelenu majicu i vojničke hlače (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I:

Za stopala bez boli: 12 modela anatomskih sandala i natikača Anatomske sandale Ecco, 770 kn Anatomske natikače i sandale iz trgovina 2019. - 7 Inuikki, Fashion and friends, 1470 kn +8 Anatomske natikače i sandale iz trgovina 2019. - 2

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju