Iz sezone u sezonu, bez obzira na to koliko novih trendova se pojavi, jedna opcija uvijek izgleda sjajno u raznim prigodama - dobro odijelo.

Galerija Julia Roberts Julia Roberts u žutom odijelu - 3 Siva kombinacija Julije Roberts - 2 +2 Siva kombinacija Julije Roberts - 1

Odijela možda nisu revolucionarni trend, ali su uvijek zanimljiv i savršen način da se napravi odmak od haljina.

Vole ih i slavne dame, koje ih sve više biraju i za odlazak na crveni tepih, a među najvećim obožavateljicama je glumica Julia Roberts, koja se sigurno slaže s tvrdnjom da je odijelo istovremeno bezvremenski i trendi komad.

U odijelu je, između ostalog, stigla i na gostovanje u "The Late Show sa Stephenom Colbertom". Odlučila se za svijetložuti sako, ispod kojeg se nazirala košulja u istoj boji, a tu su bile i svijetložute široke hlače dužine do gležnjeva.

Žutu kombinaciju razbila je lakiranim crnim cipelama na visoku potpeticu.

Julia Roberts u žutom odijelu - 2 Julia Roberts izgleda sjajno u žutom odijelu (Foto: Profimedia)

Inače, osim što je žuta boja uvijek vrlo popularna u proljetnim mjesecima, modni stručnjaci su njezinu svjetliju, nijansu maslaca uvrstili na popis od sedam boja koje će dominirati proljetnim, ali i ljetnim kombinacijama.

Radi se o nijansi zbog koje će čak i minimalisti koji se ne vole previše isticati posegnuti za žutim odjevnim komadima, a među popularnim odabirima zasigurno će biti i odijela, koja su savršen odabir za svečanije prigode kojima mjeseci pred nama obiluju.

Odijelo Haljina? Ne, hvala! 15 odijela za svadbe, krizme i razne proslave već od 128 kuna

Slika nije dostupna Julia Roberts: Štikle s "čudnom" potpeticom koje tako dobro idu uz kratke hlače

Ako niste ljubitelj popularnih proljetnih boja, tu su uvijek klasici, a kao inspiracija vam može poslužiti još jedna kombinacija Julije Roberts u koju je omiljena glumica uskočila nekoliko sati nakon pojavljivanja u žutom odijelu.

Zajedno s glumcem Seanom Pennom pojavila se na premijeri serije "Gaslit", u kojoj zajedno glume, a za tu prigodu odabrala je strukirani sivi sako i karirane kratke hlače u kombinaciji s crnim salonkama. Ispod sakoa nazirali su se bijela košulja i sivi prsluk.

Siva kombinacija Julije Roberts Siva kombinacija Julije Roberts (Foto: Guliver Image)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju