Pozitivni, nasmijani, vedri, zabavni i vrlo šarmantni – sve su to strijelci. Navedene kvalitete igraju veliku ulogu u ljubavnom životu pripadnika ovog znaka jer ih upravo one čine tako privlačnima i neodoljivima.

Strijelcima ponekad treba jako puno vremena da se u potpunosti predaju osobi s kojom su u vezi i pomalo se boje intimnosti. Upravo zato mogu nenamjerno ostaviti dojam nezainteresiranosti ili se činiti neuhvatljivima.

Zapravo teško ulaze u ozbiljnu vezu s nekim koga prije toga nisu poznavali i najbolje funkcioniraju u vezama koje se rode iz prijateljstva. 

Na početku mogu biti pomalo distancirani, ali u trenutku kada se prepuste više nemaju kočnica. Strijelci traže partnere s kojima će moći živjeti uzbudljiv, aktivan i brz život. Ovaj znak ne može dugo izdržati na istom mjestu, potrebne su im životne avanture, putovanja koja im otvaraju nove vidike i kroz koja neprestano uče i rade na sebi.

Slika nije dostupna Odane kraljice zabave: Zašto je dobro imati prijateljicu u znaku strijelca?

Scarlett Johansson rođena je u horoskopskom znaku strijelca Odvažne šarmerice: Otkrijte sve o ženama strijelcima

Strijelci su zavodnici i kada vas požele osvojiti, ništa ih u tome neće spriječiti. Vrlo su intenzivni i pažljivi, otvoreno i bez zadrške razgovarat će s vama o budućnosti i zato je vrlo lako zaljubiti se u njih jer vam odmah daju do znanja da su za vas stvorili mjesto u svojem životu.

Naravno, ta razina otvorenosti dolazi tek u trenutku kada su potpuno sigurni u svoje osjećaje prema vama.

Vole pažnju i ako osjete da ih zanemarujete, skloni su povremenom isključivanju. Impulzivni su i spontani u svim životnim aspektima, pa tako i u ljubavi.

Kao zagovornici osobne slobode i neovisnosti, strijelci ne vole ljubomoru i posesivnost. Zanimljivo je kako nisu skloni nikakvim igrama i ne vole varati, ali s druge strane, istraživanja su pokazala kako su upravo oni znak koji najčešće vara.

Međutim, ne rade to iz požude i neozbiljnosti. Tek kada shvate da su zanemareni i da ih se ne poštuje, strijelci počinju razmišljati o tome postoji li za njih netko bolji i tako sami sebi otvore put prema nevjeri.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju