Visoke potpetice i traperice – kombinacija je to koja ima ono nešto.

Galerija Crvene štikle Crvene štikle - 2 Crvene štikle - 4 +0 Crvene štikle - 3

U cipelama s visokom potpeticom noge jednostavno izgledaju mrak, a dobar jeans nikad ne izlazi iz mode.

Naravno, cipele s potpeticom slažu se i s gotovo svim drugim komadima koje imamo u našim ormarima – od suknji preko haljina do finijih hlača. Žene im se okreću kada žele zasjati na nekom događanju.

O ljubavi žena prema visokim petama, posebno imajući na umu činjenicu da se ne radi o najudobnijem komadu obuće, raspravljali su i britanski psiholozi koji su zaključili da žene vole visoke pete jer im pomažu da dodatno naglase posebno ženstvene aspekte hoda.

Bež cipele iz hrvatskih trgovina 2019. - 6 10 proljetnih modela cipela s visokom potpeticom u kojima noge izgledaju mrak

Street style kombinacija Ocijenio stručnjak: Pet najboljih (i najgorih) modela cipela bez potpetice  

Zašto žene nose cipele s potpeticom, manje je bitno. Bitno je da ih mnoge žene vole imati u ormaru, a u kojim će ih prigodama i koliko često nositi, njihov je osobni odabir.

Crvene štikle - 2 Crvene štikle - 2 (Foto: joyshoetique.com)

Cipele s potpeticom koje su posebno ženstvene jesu svevremenske salonke s tankom i visokom potpeticom. Ako ste u potrazi za takvima, na stranici joyshoetique.com snizili su crveni model od brušene kože koji će uz vaše traperice izgledati fantastično.

Stara je cijena ovih salonki 83,99 dolara, a sada ih možete naručiti za 41,99 dolara (276,24 kn). Visina pete je 10 centimetara.

Ako visoka i tanka potpetica ipak nije vaš izbor, tu su uvijek cipele s debljom potpeticom u kojima hodanje nije problem:

Za posao i šetnju: 10 proljetnih cipela s "bezbolnom" potpeticom Proljetne cipele Zara, 199,90 kn Reserved, 34,99 funti (302,18 kn) +7 Bershka, 229,90 kn

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju