Academy Museum Gala, događaj koji brine o očuvanju filmske umjetnosti, u Los Angelesu je sinoć okupio brojna poznata lica koja su crvenim tepihom prošetala svoje pomno odabrane modne kombinacije.

Galerija Kaia Gerber Kaia Gerber Kaia Gerber +2 Kako bi naglasila jednostavnost, Kaia nije nosila nikakav nakit

Jedno od upečatljivijih izdanja zasigurno je bilo ono Kaije Gerber, američkog modela i glumice koja je pravi dokaz da jabuka ne pada daleko od stabla. Baš poput svoje majke, Cindy Crawford, ova je mlada djevojka već postala pravi modni fenomen.

Za ovu posebnu priliku Kaia je odabrala kombinaciju iza koje stoji luksuzni brend Alaïa i koja u prvi plan stavlja modni minimalizam.

Poznato je da bi svaka žena u ormaru trebala imati crnu haljinu, a Kaijina kombinacija pravi je dokaz da je crna posebno profinjena.

Kombinacija se sastojala od drapirane suknje i prozirne dolčevite, koje su se sljubile uz tijelo i naglasile figuru pješčanog sata. Posebno su efektni dugi rukavi, koji su trendi već nekoliko sezona, te nabori na suknji, koji su dodatno istaknuli njezine obline.

Kaia je u crnom outfitu od glave do pete pokazala da je manje više te da jednobojna kombinacija zaista može izgledati efektno. Kaia ispod uske dolčevite nije obukla grudnjak, što je također sve popularniji trend na modnim pistama, ali i kod svakodnevnih kombinacija. 

Luksuzni brend Alaïa ovo je izdanje osmislio u suradnji sa stilisticom Danielle Goldberg, a inspirirani jednostavnošću, koja Kaiji odlično stoji, odlučili su da neće nositi nikakav nakit i da će kosu jednostavno pustiti, bez nekog prevelikog stiliziranja.

Tako se to radi: Vrhunski stajling Julije Roberts bez imalo gole kože Julia Roberts u kreaciji američkog dizajnera Thoma Brownea na gala događanju Academy Museum Of Motion Pictures - 2 Julia Roberts u kreaciji američkog dizajnera Thoma Brownea na gala događanju Academy Museum Of Motion Pictures - 5 Julia Roberts u kreaciji američkog dizajnera Thoma Brownea na gala događanju Academy Museum Of Motion Pictures - 6 +2 Julia Roberts u kreaciji američkog dizajnera Thoma Brownea na gala događanju Academy Museum Of Motion Pictures - 4

Azzedine Alaïa modni je brend koji je voljela nositi i legendarna Cindy Crawford, a bio je posebno popularan 80-ih i 90-ih godina prošlog stoljeća. 

Kaia Gerber Kaia Gerber u kombinaciji brenda Alaï (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju