Volimo zaviriti u domove slavnih i bogatih, a ovoga puta donosimo fotografije raskošne vile u kojoj živi Cindy Crawford okruženu predivnim zelenilom i sanjivim brežuljcima.

Galerija Nova kuća Cindy Crawford i njezinog supruga Randea Gerbera - 4 Nova kuća Cindy Crawford i njezinog supruga Randea Gerbera - 1 Nova kuća Cindy Crawford i njezinog supruga Randea Gerbera - 5 +5 Nova kuća Cindy Crawford i njezinog supruga Randea Gerbera  

Supermodel Cindy Crawford i njezin suprug Rande Gerber kupili su kuću u gradu La Quinti u Kaliforniji za 5,4 milijuna dolara. Raskošna vila ima 555 četvornih metara te četiri spavaće sobe i četiri i pol kupaonice.

Kuća Cindy Crawford ima i veliki bazen i terasu koja zove na uživanciju i osvježenje

Prostrana kuća napravljena je u stilu open spacea, a iza staklenih površina koje sežu od poda do stropa pruža se očaravajući pogled na zadivljujuće nebesko prostranstvo, predivno zelenilo, drveće i sanjive kalifornijske brežuljke.

Vila u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt prodaje se za 56 milijuna dolara - 1 Razgledajte vilu u kojoj su živjeli Jennifer Aniston i Brad Pitt

Shakira i Pique stavili su svoju luksuznu kuću u Miami Beachu na prodaju - 6 Maštamo i igramo lutriju: Zavirite u luksuznu kuću Shakire i Piquea u Miamu Beachu

Kuća ima i veliki bazen i terasu koja zove na uživanciju i osvježenje koje sigurno dobro dođe po velikim vrućinama, uobičajenima za Kaliforniju.

Nova kuća Cindy Crawford i njezinog supruga Randea Gerbera - 6 Nova kuća Cindy Crawford i njezinog supruga Randea Gerbera (Foto: Profimedia)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju