Mačke su posebne životinje, svoje, jedinstvene, tvrdoglave, a opet tako pune ljubavi i privrženosti – ali samo za one koji ju zasluže.

Mačka će vam biti prijatelj, ali nikad rob, riječi su Théophilea Gautierea, poznatog francuskog pjesnika i romanopisca. Da je doista tako, zna svaki mačji vlasnik, odnosno njezin ljudski prijatelj.

One nisu tu da bi nas vjerno slušale i skočile na svaku našu zapovijed ili želju, nisu samo kućni ljubimci, već pravi suputnici. Mačke će nam svoju ljubav pokazati na posebne, suptilnije načine.  

Imena za mačke mogu varirati: od onih kratkih i jednostavnih, do onih dužih, gotovo ljudskih. Povezana s njihovim karakterom, izgledom, vedrom ili povučenijom naravi, mašti nema kraja ni granica.

Ako volite mačke i možda i sami imate jednu ili njih nekoliko, sigurno će vas zanimati i zabaviti igra koja pogađa i predviđa vaše mačje ime.

Možda će ime koje vas dopadne baš odgovarati vašoj osobnosti, a možda dobijete potpunu suprotnost i ako igru rješavate s mamom, sestrom, kćerkom ili najboljom prijateljicom, steknete novi nadimak koji će vam malo ići na živce, ali vas i jako veseliti.

U ilustraciji pronađite svoj dan rođenja, to je osnova vašeg mačjeg imena, zatim potražite mjesec i dodajte imenu nastavak i to je to – sada znate kako biste se zvali da se glasate mjaukanjem.

Kod nastavaka -anka i -enka možete birati koji ćete dodati, ovisno o tome koji vam se više sviđa i bolje paše uz dobivenu osnovu imena.

Zabavite se, nasmijte i obavezno provjerite i kako bi se sve vama drage žene zvale da su mačka.

Zabavite se i otkrijte svoje mačje ime Zabavite se i otkrijte svoje mačje ime (Foto: Zadovoljna.hr)

Parfem Svjetlucava duga, Slatka čežnja... Doznajte kako biste se zvali da ste - parfem

12 znakova kojima vam mačka pokazuje svoju ljubav Mačka i djevojčica Mačja ljubav - 12 Mačja ljubav - 11 +10 Mačja ljubav - 10

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju