U Velikom tjednu pripremamo se za dolazak Uskrsa i proslavu najvećeg kršćanskog blagdana. Razmišljamo o jelima i desertima koje ćemo pripremiti kako bi uskrsna trpeza bila što ukusnija, a veseli nas i izrada uskrsnih dekoracija s kojima ćemo uljepšati dom i unijeti u njega duh Uskrsa.

Galerija Ideje za uskrsne dekoracije s tratinčicama - 6 Ideje za uskrsne dekoracije s tratinčicama - 4 Ideje za uskrsne dekoracije s tratinčicama - 2 +7 Ideje za uskrsne dekoracije s tratinčicama

Uskrsne dekoracije ističu se po veselim proljetnim bojama uz nezaobilazne pisanice kao glavni detalj. Za još bogatiji, veseliji i ljepši izgled često im se dodaje i cvijeće i zelenilo, koje donosi uvijek dobrodošao dašak prirode.

Ideje za uskrsne dekoracije s tratinčicama - 8 Tratinčice naročito zanimljivo izgledaju kada se stave u ispuhanu ljusku jajeta koja služi kao vazica (Foto: Living4media)

Cvijeće koje uskrsne dekoracije itekako vole su ljupke tratinčice s kojima se možete poigrati na razne načine i izraditi dekoracije koje će oduševiti i djecu i odrasle. Delikatne, sitne tratinčice bit će savršen dodatak uskrsnom gnijezdu s pisanicama, a naročito zanimljivo izgledaju kada se stave u ispuhanu ljusku jajeta koja služi kao vazica.

Ideje za uskrsne dekoracije u ljubičastoj boji - 5 Ljubičasti Uskrs: Ideje za ukrašavanje u boji koja se divno slaže sa zelenom

Bijela jaja Bijele pisanice idealne za ukrašavanje: Kako izbijeliti jaja octom?

Poljsko cvijeće ima posebnu čar i ljepotu, a drage nam tratinčice, koje lako možete ubrati na livadi, uskrsne će dekoracije učiniti još ljepšima i posebnijima. Nadahnuće za Uskrs pronađite među deset fotografija u našoj galeriji.

Ideje za uskrsne dekoracije s tratinčicama - 5 Tratinčice se savršeno uklapaju i u pomalo romantične uskrsne dekoracije (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju