Ljubičasta nastaje miješanjem tople crvene i hladne plave boje i upravo je to jedna od boja koju žene najviše vole nositi. Osim kod modnih odabira, ljubičasta može biti savršen izbor i kada je riječ o dekoracijama u domu, a ponajprije dekoracijama za Uskrs koji je sve bliže.

Galerija Ljubičasta se divno slaže sa zelenom bojom Ideje za uskrsne dekoracije u ljubičastoj boji Ideje za uskrsne dekoracije u ljubičastoj boji +10 Ideje za uskrsne dekoracije u ljubičastoj boji

Ljubičasta boja kao stvorena je za one kojima je ružičasta možda prenježna, a da opet zrači ženstvenošću i elegancijom.

Ideje za uskrsne dekoracije u ljubičastoj boji Ideje za uskrsne dekoracije u ljubičastoj boji (Foto: Living4media)

U uskrsnim dekoracijama ljubičasta će se divno složiti sa zelenom koja će "umiriti" živahnu ljubičastu i tako stvoriti estetski vrlo privlačan kontrast. Ljubičasta također jako dobro ide uz glamuroznu zlatnu, ali i uz žutu, a za nježnije i suptilnije kombinacije spojite je s bijelom.

Nadahnite se našim prijedlozima u fotogaleriji na početku teksta i u vlastitom domu stvorite najljepši ljubičasti Uskrs.

Sretan Uskrs!

Ideje za uskrsne dekoracije u ljubičastoj boji Ideje za uskrsne dekoracije u ljubičastoj boji (Foto: Living4media)

10 ideja uz koje obične grane mogu postati najljepši ukras Uskrsa Grane za Uskrs Grane za Uskrs Grane za Uskrs +1 Grane za Uskrs

 

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju