Originalno i drugačije uređeni prostori uvijek nas osvoje na prvu, a takav je i stan pomalo egzotičnog, ali vrlo prirodnog stila u kojem su zemljani tonovi, obilje biljaka i velike staklene stijene stvorile idiličan ugođaj. Ovaj prostor za život u Južnoafričkoj Republici, najkraće rečeno, uređen je – savršeno.

Svaka prostorija u ovom domu ima svoju priču i prepoznatljivost, a razgledavanje možemo početi od dnevnog boravka u kojem su zemljane nijanse poput smeđe, sive i boje pijeska u kombinaciji s pastelno tirkiznom te biljem i cvijećem stvorile vrlo ugodan i opuštajući ambijent, nalik nekom egzotičnom malom raju.

Naši favoriti iz dnevne su filodendron i fotelja cvjetnog dezena, a jasno je da se pri uređenju pazilo na svaki detalj kako bi se stvorila estetski vrlo privlačna i savršeno eklektična cjelina.

Jedna spavaća soba uređena je u žutim i zlaćanim tonovima, poput sobe za neku kraljevnu, dok je za uređenje druge spavaće izabran morski štih uz prevladavajući mornarski uzorak s plavo-bijelim prugama. Velike staklene stijene pružaju obilje svjetlosti, a jedna se nalazi i u blagovaonici s krasnim stolcima izrađenima od pruća.

Oči nam se odmah zacakle: 15 krasnih kuhinja o kakvima volimo maštati Kuhinje o kakvima volimo maštati - 15 Kuhinje o kakvima volimo maštati - 10 Kuhinje o kakvima volimo maštati - 11 +11 Kuhinje o kakvima volimo maštati - 7

Slika nije dostupna Eh, da nam je pobjeći malo: Dražesna kućica u koju bismo se sakrili i čekali proljeće

Slika nije dostupna Kamin je divota! Zakoračite u stan u Jastrebarskom u kojem bismo voljeli provesti barem vikend

Kako li je tek divna kuhinja u svjetlosivoj boji, u kojoj se također nalaze bijeli prozori u prepoznatljivom mediteranskom stilu, kakvi prevladavaju u većem dijelu tog idiličnog doma. Nema sumnje, u ovom famoznom stanu osjećali bismo se baš kao u raju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju