Nakon što su se u tajnosti vjenčali na Staru godinu 2007., Lejla i Tarik Filipović u srpnju 2008. priredili su veliko slavlje za obitelj i prijatelje na imanju Marincel u Šestinama. Bila je to prava glamurozna zabava, na kojoj su Lejla i Tarik uživali sa svojim gostima, među kojima su bile brojne poznate osobe, no glavna zvijezda vjenčanja bila je prelijepa Lejla.

Galerija Lejla Filipović Lejla Filipović u haljini šampanj boje koja je bila njezina druga vjenčanica - 2 Lejla Filipović u haljini šampanj boje koja je bila njezina druga vjenčanica - 1 +2 Haljinu je za Lejlu šivala u to vrijeme popularna zagrebačka dizajnerica

Lejla Filipović na slavlju povodom vjenčanja nosila je svečanu haljinu za koju se može reći da je njezina druga vjenčanica. Ne čudi, stoga, da ta haljina ima posebno mjesto u njezinu srcu, ali i ormaru. Naime, to je jedna od rijetkih haljina koju Lejla čuva jer puno svoje odjeće poklanja dragim ljudima i onima kojima je potrebnija.

Lejla Filipović u haljini šampanj boje koja je bila njezina druga vjenčanica - 1 Lejla Filipović u haljini boje šampanjca koja je bila njezina druga vjenčanica (Foto: Dalibor Urukalovic/24sata/Pixsell)

Tu haljinu još imam, ali ne znam koliko će još dugo biti kod mene, kaže Lejla Filipović, koja je spremna i svoju najdražu haljinu jednoga dana nekome pokloniti. Vrlo ženstvena satenska haljina boje šampanjca s dekolteom i visokim prorezom na sredini te uska u predjelu struka i bokova odiše glamurom starog Hollywooda, a za Lejlu ju je sašila u to vrijeme popularna dizajnerica koja je imala butik u Importanne galeriji u Zagrebu. Stajling za slavlje Lejla je upotpunila elegantnim svijetlim sandalama.

Lejla Filipović Lejla Filipović: Ljubičaste štikle koje lako postaju zvijezda svake kombinacije

Slika nije dostupna Vjenčanice poznatih Hrvatica o kojima se danima raspravljalo na društvenim mrežama

S obzirom na to da smo ceremoniju vjenčanja obavili ranije, nisam željela klasičnu vjenčanicu niti haljinu s detaljima poput čipke, već jednostavnu svečanu toaletu. Bila sam ponosna da sam stala u nju sedam mjeseci nakon poroda, sa smiješkom otkriva Lejla koju često imamo priliku vidjeti u večernjim haljinama i otmjenim odjevnim kombinacijama koje savršeno pristaju njezinom sofisticiranom i ženstvenom modnom stilu. No, nakon što odjeću neko vrijeme nosi, poklanja je drugima i to je, kaže, puno ljepše nego da stoji u ormaru.

Lejla Filipović u haljini šampanj boje koja je bila njezina druga vjenčanica - 4 Haljinu je za Lejlu šivala u to vrijeme popularna zagrebačka dizajnerica (Foto: Dalibor Urukalovic/24sata/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju