Pripremili ste balkon za proljeće, stavili stolice i stolić, cvijeće, još pokoji dekorativni detalj, ali kuda s ostalim stvarima koje želite držati i spremiti na balkonu? Za njih će vam trebati prostor za odlaganje, ali možda vam kvadratura balkona ne ostavlja puno mjesta za to.

Galerija Kako na balkonu urediti prostor za pohranu stvari - 4 Kako na balkonu urediti prostor za pohranu stvari - 6 Kako na balkonu urediti prostor za pohranu stvari - 5 +5 Kako na balkonu urediti prostor za odlaganje stvari

Srećom, uvijek se možete poslužiti sitnim trikovima koji će vam pomoći da balkon izgleda uredno i da nije prenatrpan. Dobra ideja je garnitura za sjedenje u koju možete i pohraniti stvari, poput stola u obliku kovčega. Želite li još malo više originalnosti, umjesto stolića možete staviti dva starinska kofera u koja će stati neke sitnice.

Kako na balkonu urediti prostor za pohranu stvari - 7 Umjesto stolića možete staviti dva starinska kofera u koja će stati neke sitnice (Foto: Living4media)

I u jako zgodne stolce u obliku limenki možete spremiti stvari, a kao garnitura za sjedenje mogu poslužiti i kutije za odlaganje stvari na koje je potrebno samo staviti jastučić. Tako ćete dobiti dva u jedan rješenje jer ćete imati i prostor za sjedenje i za pohranu stvari.

Ideje kako urediti balkon u ljubičastoj boji - 8 10 fotografija koje će vas inspirirati da balkonu dodate barem malo ljubičaste

Slika nije dostupna Balkon u Rijeci od tri kvadrata koji je oduševio svijet i skupio 13.000 lajkova

U našoj fotogaleriji pronađite inspiraciju za uređenje prostora za odlaganje stvari na balkonu, pa makar on bio i vrlo malen.

Kako na balkonu urediti prostor za pohranu stvari - 6 Dobra ideja je garnitura za sjedenje u koju možete i pohraniti stvari (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju