Ljubičasta boja zavladala je modnim svijetom, interijerima, eksterijerima, malo ljubičaste svugdje je dobrodošlo. Tamnije nijanse ljubičaste kao stvorene su za hladnije doba godina, a u proljeće i ljeto privlače nas svjetlije nijanse ove ženstvene, energične boje.

Galerija Ljubičasti balkon Ljubičasti balkon Ljubičasti balkon +6 Ljubičasti balkon

I balkon je savršeno mjesto koje možemo urediti u ljubičastoj boji, bilo da je riječ o cvijeću, dekorativnim detaljima ili namještaju. Ljubičaste petunije ili pelargonije bit će nepogrešiv izbor kada je riječ o balkonskom cvijeću, a divno izgledaju i tegle za cvijeće u ljubičastoj boji.

Ljubičasti balkon Ljubičasti balkon (Foto: Living4media)

Velikim ljubiteljima ljubičaste možda će se svidjeti i ideja da zid balkona oboje u ljubičastu, zaštite se od pogleda ljubičastom zavjesom ili u svojih nekoliko kvadrata prostora na otvorenom ukomponiraju neki drugi krupniji detalj u toj obožavanoj boji.

Ljubičasti balkon Ljubičasti balkon (Foto: Living4media)

Ljubičasta se savršeno slaže sa zelenom, pa će zelenilo bilja "umiriti" živahnu ljubičastu, a kontrast tih dviju boja vaš balkon pretvorit će u prelijepu i smirujuću oazu na otvorenom.

U fotogaleriji na početku teksta pronađite inspiraciju za uređenje i uvjerite se da svaki balkon treba barem malo ljubičaste boje.

Provjerite uz koje će balkonske ljepotice vaši balkoni izgledati još i ljepše. 

Ljubičasti balkon Ljubičasti balkon (Foto: Living4media)

Tri glavna savjeta za uzgajanje hortenzija na balkonu Hortenzije na balkonu Hortenzije na balkonu Hortenzije na balkonu +10 Hortenzije na balkonu

Ako uređujete mali balkon, pogledajte Tanjin kutak od dva kvadrata pun cvijeća, mogu se napraviti čuda Maleni balkon Tanje iz Novog Sada Maleni balkon Tanje iz Novog Sada Maleni balkon Tanje iz Novog Sada +7 Maleni balkon Tanje iz Novog Sada

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju