Ljubičasta boja zavladala je modnim svijetom, interijerima, eksterijerima, malo ljubičaste svugdje je dobrodošlo. Tamnije nijanse ljubičaste kao stvorene su za hladnije doba godina, a u proljeće i ljeto privlače nas svjetlije nijanse ove ženstvene, energične boje.

Galerija Ideje kako urediti balkon u ljubičastoj boji - 8 Ideje kako urediti balkon u ljubičastoj boji - 5 Ideje kako urediti balkon u ljubičastoj boji - 3 +7 Ideje kako urediti balkon u ljubičastoj boji

I balkon je savršeno mjesto koje možemo urediti u ljubičastoj boji, bilo da je riječ o cvijeću, dekorativnim detaljima ili namještaju. Ljubičaste petunije ili pelargonije bit će nepogrešiv izbor kada je riječ o balkonskom cvijeću, a divno izgledaju i tegle za cvijeće u ljubičastoj boji.

Ideje kako urediti balkon u ljubičastoj boji - 5 Ljubičaste petunije ili pelargonije bit će nepogrešiv izbor kada je riječ o balkonskom cvijeću (Foto: Living4media)

Velikim ljubiteljima ljubičaste možda će se svidjeti i ideja da zid balkona oboje u ljubičastu, zaštite se od pogleda ljubičastom zavjesom ili u svojih nekoliko kvadrata prostora na otvorenom ukomponiraju neki drugi krupniji detalj u toj obožavanoj boji.

Ideje kako urediti balkon u ljubičastoj boji - 11 Velikim ljubiteljima ljubičaste možda će se svidjeti i ideja da zid balkona oboje u ljubičastu (Foto: Living4media)

Ljubičasta se savršeno slaže sa zelenom, pa će zelenilo bilja "umiriti" živahnu ljubičastu, a kontrast tih dviju boja vaš balkon pretvorit će u prelijepu i smirujuću oazu na otvorenom.

Tri glavna savjeta za uzgajanje hortenzija na balkonu Hortenzije na balkonu Hortenzije na balkonu Hortenzije na balkonu +10 Hortenzije na balkonu

U fotogaleriji na početku teksta pronađite inspiraciju za uređenje i uvjerite se da svaki balkon treba barem malo ljubičaste boje.

Ideje kako urediti balkon u ljubičastoj boji - 6 Divno izgledaju i tegle za cvijeće u ljubičastoj boji (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju