Tople, ispunjene, takozvane puffer jakne su neizostavan dio jesensko-zimske garderobe. Osim što su tople i udobne, puffer jakne mogu biti i do odličnim modnih kombinacija. Samo morate znati kako ih kombinirati za najbolja modna izdanja.

Galerija Modna kombinacija s puffer jaknom - 2 Modna kombinacija s puffer jaknom - 5 Modna kombinacija s puffer jaknom - 4 +6 Modna kombinacija s puffer jaknom - 3

U svakom slučaju, ni na najnižim temperaturama oni koji to žele ne trebaju ostaviti stil po strani. Jakne "napuhanke" lako postaju dio sjajnih modnih kombinacija, a nekoliko opcija kako ih kombinirati izdvojili smo u nastavku.

Svijetli detalji

Zimsko izdanje s podstavljenom jaknom začinite modnim dodacima kao što su torbice, remeni, šalovi... u jarkim bojama. Osim toga, ako želite bit odvažni, možete kupiti i jaknu u nekoj upečatljivoj boji i tako dobiti komad zbog kojeg će se svaka vaša kombinacija isticati u masi.

Nosite jaknu s remenom

Svojoj puffer jakni možete dodati remen zahvaljujući kojem će se ona pretvoriti u jedan skroz drugačiji odjevni komad.

Jednobojna izdanja

Ako volite klasiku i želite izgledat elegantno, nosite jednu boju od glave do pete. Naravno, ne trebate se brinuti ako su nijanse malo različite. To će izdanje učiniti vizualno zanimljivijim.

Ispunjena jakna i suknja su savršen par

Izdanjima s puffer jaknom možete dodati romantičnu notu tako da jaknu kombinirate sa suknjom. Rezultat ć biti šik izdanje stvoreno za hladniji dio godine.

Kontrasti

Još jedna opcija za nošenje puffer jakni je spajanje komada različitih krojeva. Primjerice ako imate jaknu predimenzioniranog kroja, uz nju nosite uže ghlače ili čak tajice. Ako je jakna užeg kroja, uparite je s primjerice trapericama širokih nogavica.

Ovo je samo nekoliko opcija kako nositi puffer jakne. Na vama je da složte kombinacije koje su u skladu s vašim stiilom, a još nekoliko opcija koje vam mogu poslužiti kao izvor inspiracije izdvojili smo u galeriji na početku našeg teksta.

  15 dugih i toplih jakni koje najbolje griju u hladnim jesenskim i zimskim danima Mnogima su podstavljenje jakne prvi izbor za jesen i zimu s.Oliver, 119,99 eura &OtherStries, 249 eura +12 Pull&Bear, 39,99 eura

Već od 30 eura: 15 kaputa u bež nijansama koje ćete nositi godinama Bež kaput je svestrani modni klasik Pull&Bear, 29,99 eura Stradivarius, 49,99 eura +12 Massimo Dutti, 199 eura

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju